Dina Sejarah: 19 Oktober 1898 Baghdad Railways concession Tarih

railway bagdat
railway bagdat

Dina iki ing Sejarah
19 Oktober 1898 Baghdad Railways konsesi iki diwenehi Deutche Bank maneh.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 11

Tender Pengumuman: Layanan Perangkat Lunak lan Dhukungan

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Pemberitahuan Pengadaan: Ditampa saka Layanan Dokter Tempat Kerja

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar