2 Langkung Seribu Pakaryan Bakal Mendapat Karo Pembaca Ing Bandara Istanbul

luwih saka sewu karya bakal ketemu karo para pembaca ing bandara istanbul
luwih saka sewu karya bakal ketemu karo para pembaca ing bandara istanbul

Menteri Budaya lan Pariwisata mbukak Perpustakaan Bandara Istanbul, sing bakal dadi luwih saka sewu publikasi 2, kalebu atusan karya sing menang Nobel.

Saka literatur menyang dolanan bocah-bocah, perpustakaan bakal dadi papan istirahat budaya ing ngendi penumpang bisa ngenteni wektu.

Menteri Kabudayan lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy bakal mbukak ing Perpustakaan Bandara Istanbul Oktober 11 bakal ngladeni ing terminal domestik ing ngendi lalu lintas penumpang abot.

Penerbangan nasional bakal ngidini penumpang ngentekake wektu sing kualitas karo bocah-bocah, kanthi syarat perpustakaan bisa dipinjam buku kanthi syarat anggota. Nonton bakal sijine menyang Panggonan pisanan ing Istanbul Airport Nenekan Passenger metu Chapter Book Bali Box bakal ninggalake buku iki kanggo wong-wong sing arep bisa kanggo ngirim uga koleksi umum ing Turki.

Perpustakaan, sing bakal dadi kerjasama karo Kementerian Budaya lan Pariwisata, bakal diakses ing antarane jam 06.30 lan 23.30. Personel Kementerian 6 bakal ditugasake ing perpustakaan ing ngendi prasarana diwenehake dening IGA.

acara paling adiluhung Turki, kang bakal digawe dening Mentri saka kesadaran saka budaya maca ing Airport Istanbul, nitahaken saka layanan iki gampang kanggo nggayuh lan nambah kesadaran buku lan Sifat maca, nargetake warga kanggo diarahake menyang perpustakaan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar