lalu lintas sepur cepet tcdd
06 Ankara

'Lalu Lintas Sepur Cepet TCDD'

Abdullah Özcanlı, mantan staf fakultas teologi Istanabul Metropolitan Istanbul, ditransfer menyang TCDD lan banjur diangkat dadi Kepala Dinas Lalu Lintas Lintas lan Stasiun. Özcanlı minangka petugas slametan ing Istana Metropolitan Istanbul, lan mundhak kaya sepur kanthi kacepetan dhuwur ing TCDD! [More ...]

kanggo tekan sepur cepet ing izmir
35 Izmir

İzmir Bakal Sepur Cepet ing 2023

Transport lan Infrastructure Mentri M. Cahit Turhan, Turki ing umum lan kanggo shorten jarak ing Intercity 889 ewu kilometer saka dhuwur-kacepetan sepur kanggo nggampangake wong urip (YHT), 786 ewu kilometer dhuwur-kacepetan sepur (HT) [More ...]

bus tentara mandheg nganyari maneh
52 Army

Renovasi Stasiun Bas ing Ordu

Perbandaran Metropolitan Ordu, sing terus nempuh mandeg bus anyar ing wilayah sing dibutuhake ing kutha kasebut, gawe mandeg sing rusak, rusak lan rampung ing ruang lingkup transportasi umum sesuai karo tekstur kutha. [More ...]