tujuan miwiti ekspedisi ekspedisi
32 Isparta

Ekspedisi Lakes Express Miwiti

Ekspedisi Lakes Express Diwiwiti: Menteri Turhan, stasiun Sepur Isparta teka ing upacara ekspedisi Isparta-Izmir pisanan, upacara ekspedisi Isparta-Izmir sing kapisan, kaendahan Isparta karo bangsa lan jagad, kanggo nambah nilai merek, kutha [More ...]

proyek metro gaziantep siap
27 Gaziantep

Gaziray Rampung ing Percent 99

Usaha kanggo proyek metro, sing direncanakake supaya bisa ngatasi masalah transportasi, sing dadi salah sawijining masalah Gaziantep paling gedhe, terus. Temokake sumber daya kanggo proyek metro, sing bakal diwiwiti saka Rumah Sakit Kutha lan tekan Station Station. [More ...]