airship nasional wiwit misi kasebut
06 Ankara

Airship Nasional kanggo Miwiti

Sistem Pemantauan Area Balagöz GAG Balon Wide bakal miwiti tugas ing tapel wates Siria ing November. Balon kasebut duwe dawane 17 meter, volume meter kubik 430 lan bakal diladeni ing dhuwur meter 500. Sistem kaleksanane [More ...]

prilaku soforden tuladha
33 Mersin

Prilaku Conto Pahlawan

Yusuf Gürsoy, sing nyambut gawe dadi pembalap bis ing Mersin Metropolitan Munisipasi, mlebu crita heroik. Tumbas ing bis anak anake ibu diganggu Gürsoy, ibu lan anak sing digawa menyang rumah sakit. Ora mandheg-mandheg [More ...]

Ijin tudemsasin kudune kudu tambah
58 Sivas

Elaun Budget 2020 TÜDEMSAŞ Kudu Ditambah!

Abdullah Peker, Ketua Hak-Uni Pengangkutan lan Karyawan Railway, nyatakake yen pitunjuk sing bakal diwenehake menyang TÜDEMSAŞ kudu ditambahake ing program investasi 2020 taun iki lan yen ora, TÜDEMSAŞ ora bisa ngasilake produksi. Karyawan Transportasi Hak-Sen Genel [More ...]