bis tur kotamadya elazig ing layanan
23 Elazig

Elazığ Wisata Wisata Wisata Elazığ

Sejarah, perjalanan alam lan budaya diwiwiti kanthi bis tur sing diwenehake dening Elazığ Munisipalitas supaya bisa menehi sumbangan kanggo promosi nilai-nilai wisata ing kutha kasebut. Elazığ Municipality, sing njupuk wisata kutha kanthi bis khusus [More ...]