btk sepur ndemek tangane wong wadon
36

Tangan Wanita Railway BTK

Irem Nur, insinyur sing makarya dadi wanita tunggal ing tim sekitar 130 ing Kars Logistics Center, sing dadi pusat penting kanggo Railway Baku-Tbilisi-Kars sing nyambung Asia lan Eropa, saiki lagi ditindakake. [More ...]