3. Forum Metrorail Internasional Dibukak ing Ankara Ato Congresium

forum metrorail internasional ankara ato congresiumda
forum metrorail internasional ankara ato congresiumda

3 fokus ing sistem ril metro. Forum Metrorail Internasional nggawa produsen keputusan umum lan sektor swasta ing Ankara ATO Congresium.

Ing ngisor naungan Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur, 9-10 kanthi dhukungan TCDD, KGM, AYGM Istanbul Istana Metropolitan lan Perbandaran Ankara Metropolitan ing sangisoring kerjasama akademisi ITU. Forum Rail Rail miwiti.

3, perusahaan utama ing sektor kasebut. Ngandika ing bukaan saka International Forum Metrorail Republik Turki State Railways (TCDD) Umum Director Business Ali Ihsan cocok, kang disorot pentinge proyèk alur transit kutha.

Forum kasebut ditindakake ing Ankara Ato Congresium, lan para peserta yaiku Kayseri, Gaziantep, Izmir, Antalya, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Samsun, Istanbul lan sapanunggalane. Heads of Transportation, General Managers of Transportation Inc., Heads of Sistem Sistem Rail, Managers lan Engineers sing ana gandhengane ing kutha metropolitan.

Kajaba kanggo Liu, Makyol Şenbay, Kolín, galleon, Gedung Pusat, Mitshubish, Dogus Construction ... bakal ngirim minangka konstruksi alur metro mbetahaken Kontraktor utama ngadeg loro sponsor minangka senior Managers domestik dumunung lan proyèk jaban rangkah.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.