peta karéta iran
98 Iran

Peta Rail Rail Iran

Railway pertama, sing terus-terusan dibukak ing 1888 ing antarane Tehran lan candhi Shah-Abdol-Azim ing Rey. Garis 800km, sing dibangun ing meter 9mm, umume ditujokake kanggo para jamaah, sanajan sawetara cabang kuari ditambah mengko. pungkasanipun [More ...]

afyonkarahisarli minis sinau kereta api
03 Afyonkarahisar

Afyonkarahisarlı Tiny Sinau Railways

TCDD 7. Stasiun Direktorat Wilayah, Museum, Stasiun Stasiun Sepur lan garis Muselles kanggo perjalanan sepur cendhak saka Direktorat Sekolah ing Afyonkarahisar njaluk perjalanan ing ruang lingkup protokol sing ditandatangani karo Direktorat Pendhidhikan Nasional. [More ...]

kafilah kantor mobile arep menyang Kandira
41 Kocaeli

Caravan Office Mobile Going Kandira

Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation and Management Management, Unit Pelancongan Kanggo nyukupi tuntutan tuntutan Mobile Office Caravan sing bakal menyang Kandira. Caravan Kantor, 5 ana ing Kandira kanggo warga sadina [More ...]