Dina iki ing Sejarah: 5 Oktober 1908 Bulgaria nyatakake kamardikane ...

rumeli railway
rumeli railway

Dina iki ing Sejarah
5 October 1869 Porte duwe kontrak khusus karo Hirsch, njamin franchise 10 yuta sing 65 wis setya mbayar liwat periode taunan.
5 Oktober 1908 Bulgaria ngumumaké kamardikan. 19 April Kanthi protokol tanggal 1909, wis sarujuk kanggo mbayar 42 francs yuta kanggo Negara Ottoman kanggo bagean Rumeli Railways lan uga garis Belova-Vakarel. 21 yuta 500 ewu francs saka tokoh iki dibayar menyang Oriental Railways Company.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.