Dina iki ing Sejarah: 22 Oktober 2017 ing Kahramanmaraş Türkoğlu

Pusat Logogogoglu
Pusat Logogogoglu

Dina iki ing Sejarah
22 Oktober 1882 Mersin-Adana proposal konsesi disetujui dening Parlemen lan dipresentasekake kanggo Mabeyn-i Humayun.
22 Oktober 1927 Construction dimulai ing Filyos-Irmak baris ing Filyos.
22 Oktober 1939 Sivas Railway Lokakarya dibuka kanthi upacara.
22 Oktober 2017 Turkoglu Logistics Center Dibuka kanthi Upacara ing Kahramanmaras

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar