Port Kocaeli Open to World

Donya mbukak kanthi port Kocaeli
Donya mbukak kanthi port Kocaeli

Sumatera Kartepe-2019, sing fokus ing 'Urbanization and Happy Cities', terus kanthi cepet. Ing puncak sing ditindakake ing distrik Kartepe, 'City and Transportation' iki dibahas. Ngomong ing sesi kasebut, Profesor Universitas Gebze Teknikal. Dr. Mehmet Küçükmehmetoğlu ngandharake manawa Kocaeli minangka gapura menyang jagad kanthi port kasebut lan kutha kasebut mbutuhake jembatan fisik.

"KOKAELİ NEGARA JAWA FISIKAL"

Didhaptar manawa Kocaeli ana rute sing penting banget. Dr. Mehmet Küçükmehmetoğlu "Kocaeli minangka kutha sing mbukak ing jagad kanthi gapura lan port Anatolia. Geografi dadi nasibe Kocaeli. Gerbang menyang jagad minangka salah sawijining masalah paling gedhe sing kudu diselehake ing Kocaeli. Kocaeli butuh jembatan fisik. Yen sampeyan ujar kreteg fisik iki, aku bakal ujar manawa ana kreteg, dalan, dalan gedhe, rute lan maskapai sing nyedhiyakake transportasi. Amarga iku kutha industri ing Kocaeli, kita butuh jembatan lan tanpa ana perdagangan. "

ALI Kita kudu nggawe cara kanggo menehi perdagangan

"Jembatan Osmangazi lan dalan motor minangka papan pungkasan kanggo conto, ujare Küçük Küçükmehmetoğlu. Osmangazi Bridge uga nyuda pedunung menyang Istanbul, nanging jumlah penduduk ing kutha-kutha ing sekitar saya tambah akeh. Iki nggawe kebutuhan transportasi ing kutha sekitar. Miturut negara tanggané kita Turki antarane negara sing nggunakake siji saka perdagangan sing paling dawa kadohan. Iki uga nyebabake kesulitan kanggo wilayah ekspor lan perdagangan. Investasi transportasi anyar loro-lorone nggawe urip wong luwih gampang lan uga nggawe dheweke luwih kepenak ing perusahaan dagang lan nggawe bisnis luwih kepenak. "

SMART CITY lan TRANSPORTATION

Assoc. Dr. Fatih Akbulut ujar; Jaringan sensor Sensor, Internet babagan barang, piranti lunak awan, lan aplikasi lan teknologi seluler wis digawe kutha lan transportasi sing cerdas. Ningali keuntungan saka proyek kutha cerdas iki ing Uni Eropa nandur modal babagan masalah iki Sesi kasebut ditindakake ing Ara Güler Hall lan tumata dening Wakil Direktur Institut Energi Tübitak. Nalika Mehmet Ali Çimen, pamicara saka Gebze Technical University; Dr. Mehmet Küçükmehmetoğlu, Assoc. Dr. Fatih Akbulut. Sesi rampung sawise sertifikat sing ditanggepi.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar