Eskişehir Kütahya Tavşanlı Tunçbilek Sistem Electrification Sistem Pangopènan lan Diposaken Asil Tender Asil

Eskisehir Kutahya Tavsanli Tuncbilek sistem pangopènan sistem pangopènan lan asil karya ndandani
Eskisehir Kutahya Tavsanli Tuncbilek sistem pangopènan sistem pangopènan lan asil karya ndandani

Tugas lan ndandani sistem electrification antara Eskişehir (Dikecualikan) - Kütahya - Tavşanlı - Tunçbilek (klebu): Railway State Turki. 7 wis ngirim tender kanggo 2019 tender kanggo 481510 kanggo wektu 12 dening sistem Direktorat Daerah (TCDD) 4 / 1.895.000 KİK cacahé Eskişehir (Kajaba) - Kütahya - Tavşanlı -Tunçbilek (kalebu) spesifikasi teknis). Armin Elektrik menang tawaran TL. Asil pungkasan bakal diumumake sawise dinilai tenders.

Tender lan bidane kaya ing ngisor iki;

  1. Listrik Armin 1.895.000 TL
  2. Konstruksi Resa 1.996.500 TL
  3. Ekapark Construction Inc. 2.190.000 TL
  4. FMK Rail 2.950.000 TL

Tanduran kasebut nyakup karya pengadaan layanan pangopènan lan ndandani sistem electrifikasi rél antara Eskişehir (Dikecualikan) - Kütahya - Tavşanlı lan Tunbilbilek (klebu) kanggo taun 1. Suwene pakaryan yaiku 12 (rolas) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar