Eurasia Rail ing 2021 kanggo Kaping pisanan ing Konya

sepur Eurasia sepisanan ing konyya
sepur Eurasia sepisanan ing konyya

Hyva Group diatur ing Turki "International Rail, Light Rail lan Logistics Fair" - Eurasia alur antarane xnumx'uncu Maret 9 3-5 bakal dianakaké ing TUYAP Fair Center in Konya. Pameran kasebut, sing ditindakake ing İzmir nganti dina iki, diumumake ing konferensi pers ing Konya.

Dianggep salah siji sing paling gedhé lan paling penting saka telung pameran alur paling gedhé ing donya, Hyva Group, diatur dening Railway International in Turkey, Light Rail lan Logistics Fair - The ancang-ancang kanggo xnumx'uncu Eurasia Rail, Konya Metropolitan Municipality lan Railways Negara Direktorat (TCDD) mlebu dening protokol digawe cepet. Walikota Konny Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun lan Direktur Daerah Hyal Group Kemal Ülgen rawuh ing upacara penandatanganan protokol kasebut.

Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, sing nggawe pidato pisanan ing upacara protokol, nyatakake manawa pameran kasebut minangka kesempatan penting kanggo ngetutake perkembangan teknologi ing industri sepur. . Kanggo tujuan iki, Pameran Rail Eurasia pisanan, sing diadegake kanthi dhukungan Organisasi kita, dianakake ing Ankara ing 2011, ing Istanbul ing Istanbul, lan ing Izmir ing 2019. Adil iki, sing dianggep minangka kesempatan kanggo kita ngetutake teknologi sing berkembang ing industri kereta api sing cepet berkembang, mbukak lawang kanggo nuduhake lan kerjo bareng karo negara liya minangka TCDD. "

Direktur TCDD Umum Ali Ihsan cocok, direkam ing donya, kang pameran paling gedhé katelu lan nyumbang kanggo pangembangan saka sektor railway Turki Eurasia Rail Trade saka iku penting kanggo wong-wong mau ora kanggo nindakake ing Konya ing 9 saka xnumx. Kang.

Uygun ujar, olarak Minangka Railways, kita terus nandur modal ing Konya lan entuk karya anyar kanthi visi lan misi anyar. Nganti saiki, kendharaan sepur sing diprodhuksi saka manufaktur kendharaan ora bisa dipamerake amarga ora ana hubungan karéta api ing taman ing Ankara, Istanbul lan Izmir. Kepinginan utama sing dikarepake yaiku pengin nggawa produk kanthi alur. Ing wektu iki, Konya luwih penting kanggo kita. Taman konya cedhak karo Pusat Logika Kayacık kaya 5 km. Kanggo 2021 Eurasia Rail Fair, kendharaan sepur bakal digawa menyang pusat logistik kanthi kereta api lan saka kene menyang pameran kanthi dalan kerjasama karo Konya Metropolitan Konya. Muga-muga protokol kasebut ditandatangani antarane Organisasi lan Konya Metropolitan Konya kanggo sadhar saka sanga Jam Eurasia Rail ing Konya lan matur nuwun kanggo partisipasi sampeyan. "

Ngelingi yen Konya wis dadi mandeg penting ing Anatolia sajrone ruang lingkup proyek rel lan rel lan Konya bakal ngiyatake posisi iki maneh, Kemal Ülgen, Direktur Daerah Hyve Group, nyatakake yen 2 bakal ditindakake ing Konya ing ruang lingkup protokol sing ditandatangani ing wulan Oktober. nyatakake sektor kasebut bakal nemoni perwakilan lokal lan luar negeri. Ülgen terus: "Wiwit 9, Eurasia Rail, sing wis menehi kesempatan kanggo kolaborasi anyar kanthi njaga pulsa saka kabeh sektor ing Wilayah Eurasia, yaiku nglumpukake aktor sing paling penting ing sektor sistem rel ing wilayah kasebut lan bakal dadi tuan rumah Konya Metropolitan Munisipalitas. Pameran kasebut sadurunge dianakake dening Istanbul, Ankara lan pungkasane Izmir. Penting banget kanggo kita kabeh kelingan ing Konya, sing terus maju kanthi langkah-langkah manawa bakal dadi kutha sing adil. Sajrone pamrih kasebut, para peserta internasional sektor bakal ngembangake bisnis lan hubungan, lan kita bakal nuduhake kawruh lan pengalaman sektoral karo para peserta ing tingkat paling dhuwur liwat konferensi lan seminar. "

Hyva dening Group bakal dianakaké xnumx'unc kaping ing 2021 taun antarane panyengkuyung Trade TC Kamentrian Perdagangan Republik Turki State Railways (TCDD), Konya Metropolitan Municipality, KOSGEB karo Uni International Railways (Uic) ugi kalebet.

8 dianakake ing Izmir. Turkey uga antarane wong-wong mau Qatar, Algeria, Republik Ceko, China, Prancis, Walanda, peserta saka negara kayata Spanyol lan Italia wis nampi

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.