IMM Ngilangake Bebaya ing Stop Subway

Ibb ngilangi bebaya kendaraan mandheg
Ibb ngilangi bebaya kendaraan mandheg

IMM lagi nimbang proyek sepur sing dihentikan amarga masalah finansial lan bisa nimbulake risiko kanggo kutha kasebut. Direktorat IMM Sistem Rel, Kirazlı- Halkalı wiwit ngilangi bebaya ing jalur kanthi kerja lapisan permanen.

Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) menehi prioritas marang sistem ril supaya bisa ngrampungake masalah transportasi lan menehi ambegan kanggo masarakat. Walikota Metropolitan Istanbul, Ekrem İmamoğlu, sing nduwe pentinge kanggo infrastruktur subway supaya bisa nggawa Istanbul menyang tingkat sing bisa bersaing karo metropolises dunia, diarahake supaya nyepetake proyek sing ditambani utawa rampung mandheg wiwit sepisanan nampa informasi lan ngerteni prekara terowong sing beresiko. Kepala Departemen Sistem Rel IMM Pelin Alpkökin ujar manawa dheweke uga tumindak langsung sawise instruksi iki.

Amarga masalah finansial, Kirazlı- Halkalı Alpkökin nerangake manawa dheweke wiwit ngupayakake proyek subway kanggo ngrampungake fungsine lan ujar: uz We are mulai ngasilake lapisan permanen supaya bisa ngilangi risiko ing titik sing mbebayani kanggo permukaan lan terowongan. Kita bakal ngrampungake pakaryan ing kuartal pertama 2020 lan ngilangi keprihatinan ing rong terowong berisiko. "

"Kita bakal ngilangi resiko kanthi lapisan tetep"

Pelin Alpkökin, 19 Mei Asas 2017 dilebokake, nanging nganti saiki, wolung persen kilometer 9,7 ing Kirazlı- Halkalı ketemu ujian ing garis metro. Alpkökin, sing mènèhi katrangan bab pakaryan sing diwiwiti ing ageman N2 ing Jalan Mimar Sinan ing Bağcılar, ujar manawa bakal nggawe titik iki aman saka segi struktur lemah, bagean trowongan lan resiko gempa. Alkökin uga ujar manawa lapisan sementara digunakake rata-rata rong taun lan negesake kebutuhan kanggo nutupi permanen tanpa ngluwihi wektu iki. Alpkökin uga menehi informasi ing ngisor iki:

T Tunnel sing ora digawe dheweke bisa dadi ora dilindhungi nalika obah banyu lan lemah. Kita ngrampungake tekad titik sing padha ing kabeh proyek sing mandheg lan nemtokake peta dalan. Kita pengin ngrampungake proyek metro sing diarepake Istanbulites; kita kudu ngilangi kelemahane proyek sing ana beboyo. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar