Projek Ikon Negara

Ikon ulke dalan iket dalan
Ikon ulke dalan iket dalan

Kita nglumpukake investasi China sing paling misuwur ing pirang-pirang negara sing ana ing njero Proyek Belt Road

Republik Rakyat China wis nginep investasi pirang-pirang milyar ing pirang-pirang negara sing ana ing njero proyek Belt Road, sing ditindakake wiwit 2013. Kita wis nglumpukake sing bakal nglambangake investasi sing bakal nyebar saka Afrika menyang Eropa lan saka Asia menyang Timur Tengah.

Turkey: China, sing dadi mitra ing Pelabuhan Kumport ing Avcılar, kepengin entuk pandhuan saka Italia ing Jambatan Yavuz Sultan Selim. Pembinaan loji tenaga termal 1.7 China ing Adana wis diwiwiti. 2005-2018 antarane China, Turkey kanggo 15 milyar $ investasi digawe cedhak.

Yunani: Piraeus, pelabuhan paling gedhe ing negara cedhak Athens, ibukutha, didol menyang Cosco Group Limited China.

Italia: Rundingan ditindakake nalika adol Pelabuhan Trieste antarane Italia lan China, anggota G7 pisanan sing nampa Jalan Generasi.

KELUARGA NEAR DENGAN ING WULANG

Iran: Baris sepur saka Urumqi, ibukutha Wilayah Otonomi Xinjiang Uyghur, menyang Tehran, ibukutha Iran, rampung. 2 ewu layanan 300 ewu kilometer kareta pengiriman wiwit. Garis kasebut uga nyambungake Iran karo Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan lan Turkmenistan.

Arab Saudi: Administrasi Riyadh netepake Strategi Nasional 2030 miturut Jalan Generation. Jalur Kacepetan Harameyn High, sing bakal nyuda Mekah ing Madinah antarane jam 1, dibangun dening perusahaan China.

Uni Emirat Arab: Negara China dadi mitra perusahaan minyak resmi negara kasebut. Volume dagang ing antarane loro negara, yaiku 2010 milyar dolar ing 17, tekan 2017 milyar dolar ing 60. Perusahaan Yiwu Tionghoa ngewahi panyimpenan lan stasiun pangiriman dolar 2,4 milyar ing wilayah port Cebel Ali.

Israel: Rembugan perdagangan bebas ditindakake antarane Beijing lan Tel Aviv.

Keuntungan SERIOUS ING NEGARA AS

Kazakhstan: Wilayah Horgos minangka pusat sepur saka China nganti Amsterdam. Garis sepur dolar 1.9 milyar dolar, sing lagi dibangun kanthi dhukungan saka China, samesthine bakal dibukak taun ngarep ing ibukutha Kazakhstan.

Kyrgyzstan: 1.3 milyar dolar proyek utama 4 sing didhasarake China ditindakake ing Kyrgyzstan. Salah sawijine yaiku dalan raya gedhe menyang Narın, 520 kilometer adoh saka ibukutha Bishkek.

Tajikistan: Investasi China meningkat kanthi 160%. Sajrone taun 20 pungkasan, China ngluncurake luwih akeh proyek utama 50 ing Tajikistan. Iki kalebu investasi kayata garis konversi energi Llazor-Khatlon lan Lor-Kidul, dalan, trowongan ing dalan Dushanbe lan Kulyap, lan sepur Vahdat-Javan.

Loading ...

Turkmenistan: Perusahaan-perusahaan Tionghoa nandur modal $ 4 milyar. Kasunyatan manawa Turkmenistan duwe karéta api karo China liwat Kazakhstan terus nguatake generasi sambungan dalan.

Uzbekistan: Perdagangan karo China ngluwihi 6.4 $ milyar. Konstruksi pusat perdagangan 344 milyar dolar ing Tashkent ditindakake kanthi jalur sepur kanthi kecepatan 1.7 kilometer.

NETWORK IRON TO AFRIKA

Nigeria: 12 milyar dolar Coastal Railway dibangun.

Ethiopia: 4.5 milyar dolar Addis Ababa-Djibouti Railway dibangun.

Tanzania: 11 milyar dolar port Bagamoyo ditindakake.

Zambia: Akses menyang Laut Merah diwenehake dening Teluk Aden. Tujuane sabanjure yaiku jalur Sepur Zambia - Tanzania.

Kenya: Kanthi dana 1.5 milyar dolar Exim Bank China, jalur sepur kanthi cepet ing antarane Nairobi lan Mombasa ditambahi menyang Kisumu. Baris iki direncanakake nyebar menyang Uganda lan Sudan Kidul. Kanthi proyek ing mburi China, 5 bakal nyambung negara-negara Afrika kayata Kenya, Rwanda, Uganda, Burundi lan Sudan Kidul.

Angola: Wisata minggu kepungkur tekan ing China suwene sawetara dina kanthi udakara rute 300 ewu kilometer.

Republik Démokratik Kongo: Garis sepur menyang Katanga ngganti pertambangan, sing penting banget kanggo teknologi teknologi ing wilayah kasebut. (Çinhab punika)

Loading ...

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 15

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar