Investasi Sistem Rail ing Istanbul Bakal Dipercepat, Teknologi Domestik Bakal Dites

Investasi sistem rel bakal digawe cepet ing Istanbul, teknologi domestik bakal diwenehi bobote
Investasi sistem rel bakal digawe cepet ing Istanbul, teknologi domestik bakal diwenehi bobote

Saka bengkel "Sistem Rel" sing diatur dening unit IMM, iki mutusake kanggo nyepetake investasi metro lan konsentrasi ing teknologi domestik.

Departemen Sistem Metropolitan Istanbul (IMM) Departemen Sistem Organisasi wis ngatur bengkel Sistem Rail System ıyla kanthi partisipasi para akademisi saka macem-macem universiti. Ibrahim Orhan Demir, Wakil Sekretaris Jenderal Pengangkutan lan Lingkungan nggawe ucapan pambuka bengkel lan narik kawigaten babagan pentinge sistem rel.

Ray Sistem rel dadi prioritas pertama nalika ngrumusake kabijakan transportasi. Sistem sepur penting banget ing solusi transportasi Istanbul lan masalah akses, "ujare Orbrahim Orhan Demir.

Demir ujar, "Kita weruh manawa bakal ana kesepakatan sing umum yen Istanbul minangka solusi kanggo sistem rel lan transportasi ora bisa dirampungake ing dalan. Muga-muga asil kasebut bakal menehi cahya kanggo kita lan kita bakal maju ing karya iki. "

Sesi pisanan saka bengkel telung sesi ing "Sistem operasi, operasi lan rencana sing direncanakake dening profesor pensiunan Departemen Teknik Sipil ITU. Dr. Saiki, Pangembangan teknologi ing sistem rel "ing sesi kaping loro Fakultas Elektronik lan Fakultas Elektronik Istanbul Teknikal Universitas. Dr. Diarahake dening Mehmet Turan Söylemez.

METROTS bakal DITULU, TEKNOLOGI DOMESTIK bakal didhukung

Keputusan penting ing ngisor iki dijupuk saka patemon ing ngendi subjek-subjek kendaraan Supplyşbirliği kendharaan liwat Proyek Kerjasama Industri (SIP) "lan" Proyek tandha domestik da uga dibahas:

- Prioritas bakal ditemtokake kanggo garis sing bakal diwiwiti maneh lan wis mandheg nganti suwe amarga alasan finansial.
- Garis anyar sing direncanakake bakal dievaluasi kanthi pendekatan rencana transportasi holistik lan jero rencana rencana jaman saiki.
- Pangembangan teknologi kereta api lokal bakal diutamakan.

PRESENTASI KARYA

ASSISTANT DR.PELİN ALPKÖKİN - STATUS KURSUS SISTEM RAIL
2. Fatih GÜLTEKİN - KENCANG SISTEM RAIL
3. ASLI ŞAHİN AKYOL - PROJEK PEMBANGUNAN SISTEM RAYLI SISTEM LAN DESIGN
1. FAHRETTİN ÖNER - APLIKASI BIM ing PROJEK SISTEM IMM RAIL
2. HASAN PEZÜK - PROJEK KOKET MONRO DENGAN KOKEP METRO lan KOKEP INDUSTRI DI SISTEM RAIL (SİP)
3. UFUK YALÇIN- PROJEK SIGNAL DOMESTIK

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.