İzmir Harbour Quay lan Pangisi Backfill

Izmir port dock lan backfill ngisi minangka asil saka tender kasebut
Izmir port dock lan backfill ngisi minangka asil saka tender kasebut

TCDD İzmir Port 22-23 Jumlah Docks Antarane Docks 127 Meter lan Pengisi Backfill

TCDD İzmir Port 2019-422911 Jumlah Docks lan Backfill kanthi watesan watesan 46.303.769,24 / 62.845.251,00 GCC 22 TL lan kira-kira biaya 23 TL saka Direktorat Railway State State (TCDD) Penawaran 127 TL dening ÖZKA İNŞAAT SAN. VE TİC. Inc. + MAKİNTAŞ MAKİNE İNŞAAT VE TİC. Inc. Iku wis menang. Perusahaan 16, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tender, TCDD İzmir Port 127 mt tumpukan lan produk lapangan mburi bagan rega bida kanggo jinis barang lan jumlah karya sing dituduhake. Suwene pakaryan yaiku 450 (patang atus seket) tanggalan wiwit tanggal pangiriman.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 11

Tender Pengumuman: Layanan Perangkat Lunak lan Dhukungan

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Pemberitahuan Pengadaan: Ditampa saka Layanan Dokter Tempat Kerja

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar