1915 Bridge Canakkale Prangko Wilayah

jembatan canakkale nandhani wilayah kasebut
jembatan canakkale nandhani wilayah kasebut

Gubernur Çanakkale Orhan Tavlı, Sajarah 18 Maret 2017 dilebokake dening Presiden Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Bridge konstruksi kasebut ditliti.

Kepala Inspektur ing Neta Cetin Akder lan Ali Alper Orkun, Gubernur Lapseki Tahir Sahin lan Walikota Lapseki Eyup Yilmaz, kalebu investigasi Gubernur Orhan Tavli, Direktorat Jenderal Partnership Public Private Public Works of Bursa Wilayah Sezgin Küçükbekir'den nampa informasi babagan karya jembatan.

jembatan canakkale nandhani wilayah kasebut
jembatan canakkale nandhani wilayah kasebut

1915 Çanakkale Bridge, sing terus ngubungake loro bawana ing Dardanelles Strait, duwe judhul jembatan penundaan jangkaan paling gedhe ing jagad, jembatan 100 kanthi jarak tengah-tengah meter 2023 sing makili ulang tahun 1915 yayasan Republik. Elemen hubungan lan sambungan bakal dicet warna putih, yaiku warna gendera Turki, lan sisih ndhuwur menara dhuwur meter 333 ing sisih loro bakal nggawa tokoh sing nggambarake peluru meriem Seyit Onbaşı sing digawa menyang tong minyak sajrone Perang Dardanelles.

1915 770 lan 3 meter pendekatan jarak 563 lan 365 meter bakal 680 meter, 4608 x 2 lorong lalu lintas bakal kira-kira 3 xNUMX lan 318 Mart, ulang tahun Kemenangan Naval Çanakkale.

Iku sing Malkara-Canakkale Ting 1915 Canakkale Bridge kang wilayah paling berkembang ekonomi lan Marmara Turkey ngendi bagean pinunjul saka populasi lan pelabuhan ing Aegean Region, dening nyediakake alur lan integrasi karo proyèk dalan transportasi ing sistem transportasi udhara; wilayah kasebut bakal menehi pangembangan ekonomi lan rencana lan strukture sing seimbang sing dibutuhake dening industri.

1915 Çanakkale Bridge project, kanthi nganggep efek sing bakal ana ing wilayah, lingkungan, alam lan wong liya, njupuk riset lapangan kanggo nyegah karusakan ing wilayah sejarah, ngenalake sejarah lan aset budaya sing bisa ditemokake ing rute kasebut, kanthi nggunakake kabeh langkah sing dibutuhake kanggo nglindhungi biodiversitas ing segara lan urip segara. 1915 Çanakkale Bridge, sing minangka proyek teknik lan simbolis, diwiwiti kanthi nggunakake jinis scallop sing diarani Pinna Nobilis saka situs konstruksi menyang wilayah sing aman lan bakal ditambah ing Çanakkale kita minangka proyek sing ramah lingkungan lan lingkungan.

18 Maret 2022 Jambatan 1915, sing bakal dirampungake ing XNUMX, bakal menehi kontribusi sing apik kanggo pariwisata Çanakkale kanthi kaendahan budaya lan alam kanthi menehi kontribusi sing apik kanggo tetanèn lan perdagangan Çanakkale kanthi nutup jarak ing pasar.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar