Makarya ing Bridge Dibangun minangka Alternatif kanggo Melet Bridge Terus

Jembatan kasebut dibangun minangka alternatif kanggo melet bridge
Jembatan kasebut dibangun minangka alternatif kanggo melet bridge

Walikota Munisipal Metropolitan Ordu Mehmet Hilmi Guler, dalan gisik Segara Ireng ing jembatan kasebut ngasilake alternatif liya kanggo Jambatan Melet nggawe penyelidikan.

Kreteg anyar sing dibangun ing Kali Melet ing Jalan Laut Ireng kanthi inisiatif Munisipalitas Ordu Metropolitan. Jembatan meter dawane 25 bakal dikuatake dening 236 tumpukan bosen 33, sing regane udakara sekitar 111 yuta kanthi dalan sambungan.

"BRIDGE AKU KANGGO ING BULAN HİZMET

Walikota Güler ngandharake manawa jembatan alternatif sing bakal nggampangake lalu lintas tentara ditujokake kanggo pungkasan wulan. "Pakaryan terus cepet ing jembatan alternatif kita bakal dibangun ing Kali Melet. Dawane 236 meter, jembatan sudhut 13 meter, ora mung kanggo propinsi kita, nanging uga propinsi lan kabupaten sekitar bakal nyuda beban lalu lintas. Kita bakal ngrampungake jembatan lan dilebokake menyang layanan nganti akhir wulan Oktober. Dadi, kita bakal duwe proyek sing indah sing diwiwiti lan rampung ing jaman kita. "

"PROJEK 25 JUTUP"

Nyata karya penting bakal terus saya tambah ing Ordu, Walikota Perbandaran Metropolitan Ordu. Mehmet Hilmi Güler ujar, önemli Karya sing penting ing Ordu saya mundhak saben dinane. Dina iki kita nyeksoni conto ing kene. Proyek 25, sing bakal regane jutaan cara, bakal nambah regane ekonomi kita. Aku ngaturake matur nuwun kanggo kabeh pasangan tim sing nyumbang ..

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar