Bandara Outside Line Jumlah Penumpang Liwati sasi kasanga Turkey Pedunung

Pangaturan
Pangaturan

Dipuntedahaken woro-woro ing akun sosial media sangang sasi data ing Twitter (@ dhmihkesk kang) data anyar pambiji negara Bandara Administrasi (SAMA) General Manager lan Ketua Huseyin Keskin, "Ing jumlah penerbangan internasional, penumpang kiwa isih konco populasi Turki kang sangang sasi. Kita nambah prestasi anyar kanggo prestasi! "

Enggo bareng ing Sharp, kang klebu statistik penumpang, "nomer penumpang manca kiwa konco populasi Turkey durung sasi kasanga. Ing wulan 9 pisanan taun, kita dadi tuan rumah 31 yuta 556 ewu tamu 514 yuta, kalebu 47 yuta 592 ewu 76 ing penerbangan internasional. Turki general, lalu lintas bandara penumpang domestik 431 yuta 401 ewu 84, lalu lintas penumpang internasional 828 yuta 52 ewu 161 sing lalu lintas penumpang total karo penumpang transit langsung ing wektu iki gunggungipun 482 yuta 868 ewu XNUMX "ngandika.

Peningkatan kinerja apik ing Bandara Antalya

Keskin uga nyatakake manawa Bandara Antalya, sing kalebu ing laporan Agustus Dewan Bandara Eropa (ACI Eropa), nuduhake sukses sing penting. Tambah paling gedhe lalu lintas penumpang ing kategori bandara klompok ing Antalya Airport kanthi persen 25 ing wulan Agustus ”.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 11

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Pt 11

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 11 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Sal 12

Kabar Pengadaan: Penyediaan lan Maintenance Sistem Teknologi Informasi

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar