Presiden Zorluoğlu: 'Kita Ora Mikir Mobil Kabel ing Trabzon'

Kita ora mikir mobil mobil.
Kita ora mikir mobil mobil.

Murat Zorluoğlu, Walikota Perbandaran Metropolitan Tranzon, mangsuli pitakon babagan koran Günebakış ing siaran langsung TV Çay. koran surya srengenge konsesiaire Ali Ozturk, pengadilan mbatalake pitakonan babagan masalah mobil kabel. Walikota Zorluoğlu ujar, üm Mobil kabel dibangun ing Sümela. Kita ora nganggep mobil kabel ing Trabzon. ”

Presiden Zorluoğlu:Aku ora mikir mobil mobil saiki. Boten wonten program kula. Nanging ana proyek ropeway ing Sumela. Aku mikir yen dheweke luwih akeh bathi. Aku mikir bakal uga nyumbang kanggo pariwisata. Kita nimbang model transfer-oper-transfer kanthi tender kanggo pambangunan angkat kasebut ing Sumela ing dina-dina sing bakal teka.

Ali Ozturk: Pungkasan, salah sawijining masalah sing paling penting ing kutha, apa jinis kerja sing wis ditindakake nganti saiki babagan Rencana Master Transportasi. Nalika kita bakal ngatasi masalah transportasi ing tengah kutha? Apa ana peta dalan sing uga kalebu tanggal kanggo Pak Presiden?

Presiden Zorluoğlu:Babagan Rencana Master Pengangkutan, Kementerian Pengangkutan kita duwe Proyek Uni Eropa. Ing konteks iki, kita wis ngetrapake wilayah kasebut minangka kotamadya sing nyiapake proyek paling apik. Kita aplikasi program Kementerian transportasi dibiayai saka Uni Eropa karo proyek sing nutupi jembatan ekologis, rencana master transportasi lan rute sepeda kutha. Kita wis suwe banget. Muga-muga proyek kita bakal dibiayai lan Rencana Master Transportasi wis diselesaikan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 07

Pengumuman Perolehan: Pembelian Turu Kayu

November 7 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 07

Perolehan Perolehan: Pengadaan Operasi Merentas Level Sing Dilindhungi

November 7 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 07

Kabar Tender: Layanan Pengawal Merentas Tingkat Bakal Entuk

November 7 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar