3 Runway Construction ing Istanbul Airport bakal rampung ing 2020!

pambangunan landasan pacu ing bandara Istanbul bakal rampung
pambangunan landasan pacu ing bandara Istanbul bakal rampung

Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur, ujar manawa jumlah penumpang sing ngladeni ing Bandara Istanbul, sing dibukak ing Oktober taun kepungkur, yaiku 29 yuta 40 ewu 470. Menteri Turhan, 45 Oktober 29'de tahap pertama ing Bandara Istanbul dibukak, penerbangan jadwal 2018 Oktober 31'de diwiwiti, pambukaan kapasitas lengkap pambukaan operasi, ujare 2018 April.

Turhan ujar manawa 63 ewu 856 ing penerbangan domestik, 188 ewu 939 ing penerbangan internasional lan lalu lintas udhara 252 ewu 795 wis temen maujud wiwit pembukaan. Secara total, 9 yuta penumpang 872 ewu 793 dilayani kanthi total. "

Rata-rata saben dina 310 saben dina, garis njaba saka landing lan njupuk informasi manawa pesawat 932 Turhan, "Rata-rata internal 49 ewu 51, 152 ewu penumpang 558 ing garis njaba njupuk layanan.
Turhan nyatakake yen pambangunan landasan lor-kidul 3 terus maju ing tahap pertama bandara lan ujar:

Kazı Ing sisih kidul landasan pacu iki, penggalian lan teknik wis rampung. Penggalian lan teknik pengisi sing ringkih terus ing sisih ler ing endi lemah luwih lemah. Cocog karo panliten iki, prodhuksi trotoar aspal diwiwiti ing tingkat binder nomer loro diwiwiti saka sisih kidul landasan pacu sing diisi rampung. Kita rencana ngrampungake landasan 3 sisih lor-kidul ing wulan Juni taun ngarep. Pusat Kontrol Lalu Lintas Udara Wilayah, Menara Pengendalian Lalu Lintas Udara lan Bangunan RFF bakal rampung kanthi koordinasi karo landasan 3. "

"Pungkasan AKU KONSEP PENDIDIKAN KONSEP 3 DIDANGGALAKAKAKAKAKAKAK ANAK

Turhan, ing sisih Eropa ing Istanbul ing antarane pamukiman Yenikoy lan Akpinar ing pesisir Segara Ireng ing wilayah sekitar lapangan 76,5 yuta kothak persagi konstruksi saka landasan paralel 3'inci ujar manawa pendekatan kasebut wis rampung.

Turhan nyatakake yen landasan kasebut direncanakake kanggo dilebokake ing musim panas ing 2020 lan "Operasi Paralel Runutel Triple aplikasi sing digunakake ing bandara nomer siji ing donya bakal ditindakake kanthi pambukaan landasan pacuan.

Turhan ngandhani, Bandara Istanbul bakal dadi salah sawijining pusat hub sing paling penting ing jagad iki lan ing tahap kaping loro, taxiway paralel bakal dibangun karo landasan sisih wétan-kulon.

Menehi negesake manawa bangunan terminal kapindho kira-kira 80 ewu meter persegi bakal dilebokake ing layanan ing tahapan 3, sing direncanakake diwiwiti nalika jumlah penumpang tekan 450 yuta, Turhan ujar manawa dalan teksi sing sejajar lan apron tambahan bakal digunakake ing proses iki.

Turhan, jumlah penumpang tekan 110 yuta konstruksi 4'ın ing tahap ngrancang ing pungkasan 170 ewu meter persegi terminal satelit anyar direncanakake, bakal ditambahake.

BİR Sawijining AIRPORTS saindenging jagad ”

Turhan nyatakake manawa bandara paling gedhe ing Eropa bakal dilebokake layanan kanthi panggunaan kapasitas bandara lengkap lan Istanbul bakal dadi hub sing penting.

Turhan, bandara mrodhuksi energi dhewe, lingkungan, lingkungan loropaken, pointing metu sing digawe unimpeded lan bandara ijo, "Istanbul Airport ora mung pangembangan industri penerbangan, nanging uga uga aktif liwat investasi Employment tambahan kanggo kasedhiya lan bakal kawangun dening tumindak loro sektor efek katalitik karo Turki bakal menehi kontribusi sing signifikan kanggo pangembangan ekonomi bulundu

Menteri Turhan ngandhakake, proyek Bandara Istanbul, sing paling ambisi lan narik kawigaten kanggo proyek kerjasama swasta-swasta, bakal dadi bandara nomer siji ing jagad babagan kapasitas penumpang nalika rampung. (SAE)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar