Lalu lintas Ankara Relaks karo Jalan Sambungan

Lalu lintas ankara relaks karo dalan sambungan
Lalu lintas ankara relaks karo dalan sambungan

Metropolitan Municipality, sing nyepetake konstruksi rute alternatif lan dalan sambungan kanggo nggampangake lalu lintas ing Ankara, ngrampungake dalan nyambungake Kampus Beytepe saka Universitas Hacettepe menyang Sabancı Boulevard.

Dalan sambungan anyar, 3 ewu 50 meter, wis dibukak menyang lalu lintas kanthi pinggir dalan, kalebu trip bunder.

Solusi ALTERNATIF UNTUK LATIH KOTA

Departemen Ilmu Pengetahuan Metropolitan Metropolitan, sing terus mbukak dalan anyar ing poros sisih lor-kidul lan wétan-kulon ibukutha, wis nyambung sambungan karo Beysukent lan Angora Boulevard menyang Sabancı Boulevard liwat sambungan anyar, utamane Universitas Hacettepe Beytepe Kampus.

Pembalap bisa mara ing arah pusat Ankara lan arah Eskişehir kanthi dalan gedhe.

ESKISEHIR JALAN KOMPUTER

Sabancı Boulevard (sumbu Bağlıca-AŞTİ) sing nyambung dalan Eskişehir lan Universitas Hacettepe Beytepe Kampus matur nuwun kanggo transportasi alternatif sing luwih gampang, pambukaan dalan anyar bakal nemen nulungi lalu lintas dalan Eskişehir.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 08

Perolehan Perolehan: Operasi tanduran Pemanasan Tengah

November 8 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 08

Pengumuman Tender: Operasi fasilitas Pemanasan Pusat

November 8 @ 11: 30 - 12: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 08

Perolehan Perolehan: Pengadaan Layanan personel kanggo YHT VIP Lounge

November 8 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar