Pangukuran Tambahan kanggo Kacilakan Metrobus IETT

Langkah tambahan nglawan kacilakan metrobus
Langkah tambahan nglawan kacilakan metrobus

Sanajan ambruk banget ing 2019 ing kacilakan Metrobus, IETT wis nganakake penilaian anyar babagan rong kacilakan anyar. Kepala Dewan Inspeksi kasebut ditugasake kanthi pribadi kanggo neliti kacilakan kasebut. Ahli sing dijaluk saka Kamar Mekanikal Mesin.

Metrobus, sing lelungan 7 sewu kaping dina kanthi 220 ewu kilometer lan nggawa 1 yuta penumpang, nindakake tumindak serius kanggo nyegah kacilakan. Sawise kacilakan ing garis Metrobus ing wulan Oktober, manajemen 6 lan 8 IETT teka maneh kanggo ngevaluasi. Wakil Pengurus Umum IETT Hamdi Alper Kolukısa mimpin rapat kasebut, panyebab kacilakan metrobus lan langkah sing dibahas. Bebarengan karo kepala departemen, kabeh manajer IETT sing relevan rawuh ing rapat kasebut.

Wakil Pengurus Umum Kolukısa nyatakake manawa penyelidikan lengkap diwiwiti gegayutan karo sumber kacilakan lan yen Kepala Badan Inspeksi kasebut ditugasake ing penyelidikan administratif. Kolukısa, Kamar Mekanikal Mesin uga njaluk pakar, mula dheweke nambah.

Sajrone rapat kasebut, para sopir lan pembalap kendaraan sing sadurunge wis padha rembugan uga. Ing kerangka iki, diputusake maneh mikir pelatihan sing diwenehake menyang pembalap babagan nyopir sing luwih sehat lan bisa njupuk saham kanthi kacilakan.

Istana Metropolitan Istanbul, kacilakan metrobus kedadeyan sawise langkah-langkah saya tambah, kacilakan kasebut supaya nyegah "Sistem Peringatan Awal" wiwit dilaksanakake.

Minangka asil sing ditindakake, miturut data IETT, jumlah kacilakan ing garis kasebut uga mudhun. Cacah kacilakan miturut taun yaiku:

statistik metrobus
statistik metrobus
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.