Pengiriman saka Erzurum Metropolitan

Mobilisasi transportasi erzurum buyuksehir
Mobilisasi transportasi erzurum buyuksehir

Perbandaran Metropolitan Erzurum, jaringan transportasi kutha, uga kabupaten pusat lan desa sing ana hubungane karo dalan sing menehi kualitas.

Uzunahmet, Nebihanlar, Pusu Deresi, tetanggan Sığırlı lan Şehit Burak Karakoç sing nutupi Jalan Kelompok Uzunahmet uga karya lan asphalting ing Perbandaran Metropolitan Erzurum, jaringan transportasi 19 kilometer dawa wis dirancang maneh. 36 ewu ton aspal aspal 712 lan 53 ewu ton aspal aspal PMN sing digunakake ing grup kasebut ing dalan menyang fasilitas transportasi kotamadya Metropolitan, sepisan maneh ngandharake manawa layanan kasebut ora ngerti watesan. Walikota Mehmet Sekmen, Erzurum, Erzurum, uga bisa nambah transportasi kanggo nggawe upaya sing mumpuni, ujar: "Pendhaftaran kadirşinas warga kudu paling apik kabeh," jarene.

TRANSPORTASI TRANSPORTASI BÜYÜKŞEHİR ...

Ngelingi manawa Metropolitan Munisipasi wis musatake ing jaringan transportasi ing macem-macem poin ing kutha iki nalika musim panas, Walikota Sekmen ujar, en Nalika nggawe dalan sambungan, boulevards, viaducts, lan persimpangan ing tengah kutha, kita ora lali desa desa. Kita wis nganyari Omunahmet Group Road, sing nyambung pusat kutha lan desa lingkungan 5 kanthi dawa 19 kilometer, lan kita wis ngilangi masalah transportasi sing akeh ing wilayah iki ”.

SAIKI TABMEN PRESIDEN HIT TO NETWORKS TRANSPORT

Ing ruang lingkup dandan lan ngatur maneh dalan ing klompok, 36 ewu tan ton aspal 712 ewu lan 53 ewu ton pelapis 637, Plentmiks, ujar Sekmen, ulaşım kabutuhan transportasi saya tambah akeh lan saya ganti nalika kutha kita ngembang lan saya tuwuh. Ing pangertèn iki, kita nggawe jaringan transportasi anyar ing sawetara titik, lan ing sawetara wilayah, kita banjur mriksa dalan lan nggawe kebutuhan. Minangka Metropolitan Munisipalitas; Kita bakal terus ngembangake lan nguatake fasilitas transportasi ing Erzurum lan nyedhiyakake kutha kanthi identitas kutha sing bisa diakses lan bisa diakses.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar