760 Freiburg Didhukung Fire ing Jerman

german freiburg
german freiburg

Wangsul saka ambang bencana ing ibukutha Jerman Berlin. Penggemar 760 Freiburg ing sepur bubar. Saka 4 sing cilaka, 3 dirawat ing rumah sakit.

Kadar Sawise pertandingan sing dimainake ing Berlin karo Berlin lan kalah ing Freiburg 2-0, sepur sing khusus khusus kanggo penyengkuyung tim tamu kasebut entuk akeh penggemar kaya 760. Nalika sepur wis tekan Stasiun Bellvue, ana geni ing gerbong kanthi alasan teknis. Sawise nyala-nyala, para penumpang narik pengungkit rem darurat. Penumpang ing sepur ngalami gupuh. Penumpang nutupi raine nganggo jaket lan sweter supaya ora kena pengaruh ing asap ing sekitar. Pasukan polisi geni, negara lan federal melu campur tangan ing geni kasebut. Helikopter uga menehi dhukungan udara.

Kira-kira wong 200 dikirim menyang mateni geni lan njupuk langkah keamanan ing sacedhake. Wong papat padha tatu, telu ana rumah sakit lan siji tatu ora gelem mara ing rumah sakit. Para warga padha uga dielingake supaya ora mbukak lawang lan jendela. Panyengkuyung Freiburg, diiringi polisi, mlaku ing Stasiun Utama Berlin kanthi mlaku. Saka kene, dheweke digawa menyang rute Rute Jerman lan dikirim menyang Freiburg. Miwiti penyelidikan menyang geni.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 11

Tender Pengumuman: Layanan Perangkat Lunak lan Dhukungan

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Pemberitahuan Pengadaan: Ditampa saka Layanan Dokter Tempat Kerja

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar