Protokol Proteksi Proteksi 'Ankara Bising'

Protokol rencana ankara gurultu mlebu
Protokol rencana ankara gurultu mlebu

Protokol ditandatangani kanggo "Rencana Tindakan Noise Ankara" sing bakal diwujudake kanthi koordinasi Perbandaran Ankara Metropolitan lan Pusat Riset T MarBİTAK Marmara.

Sekretaris Jenderal Perbandaran Ankara Metropolitan Dr. Cumali Kınacı lan TÜBİTAK Marmara Research Center Institut Produksi Lingkungan lan Murni, Selma Ayaz mlebu protokol kanthi kerjasama sing luwih tenang lan tentrem bakal ditindakake kanggo ibukutha.

KARYA BASA

"Gendam Rencana Tindakan Bocah sing disiapake kanggo ningkatake kualitas urip warga masyarakat sing manggon ing Ankara lan nyegah masalah kesehatan sing gegandhengan karo gangguan bakal diteliti dening ahli ing lapangan.

Peta Noise Strategis bakal nggayuh riset rinci babagan dalan, rel lan sumber daya industri sajrone rong taun kanggo ngontrol lan nyuda swara sing ora ngaruh kanggo kesehatan manungsa lan kualitas urip.

Ukuran kanggo NOEDE NO

Kanthi protokol sing ditandatangani karo Pusat Penyelidikan Marmara TUBITAK, skenario pengurangan swara bakal ditindakake ing Ankara, Sekretaris Jenderal Metropolitan Munich lan Direktur Umum ASKI. Dr. Cumali Kınacı mènèhi katrangan ing ngisor iki: unda Asil saka panliten iki, bakal dadi cetha apa sumber swara lan ing papan sing ana ing Ankara. Sawise iku, apa institusi sing kudu ditindakake kanggo nyuda gangguan, bakal ditemtokake. Ukuran kanggo ditrapake kanggo nyuda gangguan bakal bisa dingerteni kanthi jelas. Panaliten iki ora mung bakal nyuda sumber swara, nanging uga bakal ngrampungake rencana pangembangan. Panaliten iki bakal dadi langkah penting sing bisa menehi sumbangan ing revisi lan nyiapake rencana pembangunan anyar kanthi mikirake swara kasebut. "

Kanthi protokol kasebut, Kınacı nyatakake yen Ankara bakal ngrampungake tahap penting liyane ing proses harmoni EU lan ujar, bu Proyase iki uga bakal ngrampungake arahan lingkungane EU. Utamane polusi industri lan polusi saka pusat hiburan bakal dianggep. "

Selma Ayaz, Direktur Pusat Penyelidikan Lingkungan Lingkungan lan Produksi Marinara TÜBİTAK, sing nyatakake yen bakal nindakake karya intensif kanggo implementasine rencana aksi, ujar "Tujuan kita yaiku nggawe alangan swara menyang wilayah prioritas ing kerangka Rencana Tindakan".

DITANYA KEKAL MODAL

Rencana Tindakan F Noise "sajrone ruang lingkup polusi lan intensitas pangukuran sing bakal ditindakake ing wilayah Kepala Dinas Kesehatan Masyarakat Metropolitan Ankara, Seyfettin Aslan, warga bakal takon pendapat saka panliten: Kanggo Ankara, 'pikiran umum' mesthi dadi dhasar. Pencemaran bising ing Ankara bakal dikurangi kanthi ngukur kayata aspal bisu, alangan swara lan alangan ijo. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar