Pusat Ski Yedikuyular Nyiyapake Musim

Resor ski wis nyepakaké kanggo mangsa
Resor ski wis nyepakaké kanggo mangsa

Walikota Güngör ngandhakake, persiapan kanggo musim iki terus ing Pusat Ski Yedikuyular lan nambahake: yerine Kita ngrampungake omah penjualan anyar sing bakal menehi layanan tamu sing luwih becik tinimbang struktur panganan lan ngombe sing ora teratur ing wilayah kasebut. Fasilitas anyar kasebut uga bakal promosi lan adol produk lokal kutha kita. Matur nuwun. ”

Walikota Metropolitan Kahramanmaraş Hayrettin Güngör, TRT Çukurova Ski Radio Yedikuyular Ski Center nggawe uji coba babagan siaran langsung. Ngomong manawa fasilitas kasebut penting banget kanggo wilayah kasebut, Güngör ujar, "fasilitas kita ana sekitar 15 kilometer saka pusat kutha. Para warga negara lan tamu sing teka saka kutha tekan resort ski ing jarak 10 saka pusat. Paling taun kepungkur, kita dadi tuan rumah ewu tamu 800 ing fasilitas kita. Kita ngarahake tambah tokoh iki luwih akeh. "

Minat Penting

Walikota Güngör ujar, "Pusat Ski Yedikuyular wis dirancang ing area 1,5 yuta meter persegi. Landasan lan fasilitas tambahan uga kalebu ing proyek. Kita nggarap perkara iki. Para tamu saka kutha tetanggan kayata Gaziantep, Adiyaman, Sanliurfa, Hatay, Adana, Osmaniye lan Mersin nuduhake minat sing akeh banget kanggo pusat ski kita. Kita wis miwiti persiyapan penting kanggo musim anyar kanggo entuk kapentingan iki. "

Undhangan menyang Resort Ski

Mayr Hayrettin Güngör, Walikota Munisipalitas Metropolitan, nyatakake manawa area panganan lan ngombe sing nyebabake polusi gambar bakal luwih ayu, ujar: Kita nganakake struktur anyar ing para tamu ing wilayah kasebut kudu kabutuhan ing lingkungan sing santun lan produk lokal ing kutha kita bakal adol. Tim kita kerja cepet. Muga-muga gaweyan kita bakal ana ing layanan ing musim anyar. Aku kepengin ngajak kanca-kanca negara liya lan kutha tetanggan menyang Pusat ski Yedikuyular ing musim anyar iki ”.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.