Sampeyan bisa nggawa jembatan kanthi LPG gratis

Sampeyan bisa nggawa wacana bridging gratis kanthi lpg
Sampeyan bisa nggawa wacana bridging gratis kanthi lpg

Peningkatan harga bahan bakar terus-terusan ngarahake pangguna menyang bahan bakar alternatif. Kendaraan ramah lingkungan lan kendharaan nganggo LPG Miturut data TurkStat saka 2019, 37 minangka persentase mobil. Sampeyan bisa ngirit sak persen 40 karo LPG, sing disenengi luwih akeh driver saben taun. Ing donya Produsèn sistem bahan bakar alternatif brc'n paling gedhé kang Turkey CEO Kadir knitter, "bahan bakar kendaraan saben kilometer kita nyedhiyani konversi LPG karo BRC akeh bensin 50-60 sen saben kilometer ing kahanan normal 25-30 tumiba Penny ing. Kanthi pitungan kasar, pemilik mobil sing nggawe kilometer 50 saben dina bisa ngirit nganti pa 10 kilogram. Ing tembung liyane, ing negara kita ing jembatan nyebrang yaiku 10,5 lira, pangguna kendaraan LPG nggawa jembatan kanthi gratis gratis.

Peningkatan harga bahan bakar terus-terusan ngarahake pamilik kanggo bahan bakar alternatif. Miturut data OPEC, nalika cadangan minyak ing bumi mboko sithik, sumber daya gas sing ditemokake isih cukup. Cadangan gas alami, sing saben dina tambah akeh karo sumber gas alam anyar, nuduhake yen LPG bakal njaga kauntungan rega sajrone pirang-pirang taun. Miturut data ing TUIK kang nggunakake LPG ing May 2019 38 persen saka montor ing Turki. Yen ditrapake kanthi bener, LPG nyimpen sekitar 40 lan nyedhiyakake transportasi ramah lingkungan kanthi nilai emisi sing kurang.

'Sampeyan bisa nggawa jembatan kanthi gratis'

konsumsi bahan bakar kendaraan kang saben kilometer paling gedhé Produsèn sistem bahan bakar alternatif brc'n kang Turkey CEO Kadir knitter, ", kita nyedhiyani konversi LPG karo BRC akeh bensin 50-60 sen saben kilometer ing kahanan normal 25-30 tumiba Penny ing. Kanthi pitungan kasar, pemilik mobil sing nggawe 50 kilometer saben dina ngirit nganti pa 10 kilogram. Ing tembung liyane, 10,5 minangka jembatan sing nyebrang ing negara kita, kendaraan LPG ing negara kita sing nggawa jembatan iki nyebrang menyang Istanbul gratis ”jarene.

Saklawasé setengah saka mobil duwe LPG

Turkey Statistik Institute (TUIK), ing Mei, miturut 2019 taun Motor Vehicles Statistik, lalu lintas ewu kedhaftar kendaraan motor 23 39 551 yuta nyumbang persen xnumx paling mobil. Miturut data sing padha, 54,2 yuta 12 ewu 482 ewu 475 ewu 38 ewu 4 ewu mobil 710 sing nggawe mobil 222 ewu XNUMX nggunakake LPG. Jumlah kendharaan nggunakake LPG saya tambah saben taun.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar