Set Sepur Udara Nasional Anadolu DMU Miwiti Uji coba ing Uşak

Sepur nasional dmu nasional nyetel test test usakta diwiwiti
Sepur nasional dmu nasional nyetel test test usakta diwiwiti

Ing Turki, cedhak kutha kalebu cepet, dianakaké karo travel trep lan nyaman kanggo nyediakake kamungkinan saka TCDD tambahan saka Anatolia DMI digawe produksi dening test TÜVASAŞ National Train Set Usak drive partisipasi Gubernur Funda Kocabıyık.

Sajrone lelungan saka Stasiun Uşak nganti Stasiun Türkmentepe, TCDD Taşımacılık A.Ş. Nampa informasi babagan kereta api saka Pengurus Wilayah Izmir Abel Gubernur Funda Kocabıyık, stasiun Esme sawise istirahat kanthi ngliwati kabin kabin driver-stasiun Esme-Türkmentepe. Gubernur Funda Kocabıyık, sing nindakake investigasi ing jembatan 1892 antarane Konaklar lan Güneyköy ing 199, nalika lelungan kasebut, uga nampa informasi babagan jembatan kasebut.

Gubernur Funda Kocabıyık nyatakake ing kene yen Set Sepur Nasional DMU Anatolian bakal diwiwiti ing garis 10 ing garis Uşak - İzmir ing Desember 2019 lan ujar, dık Kita nggawe produksi domestik pertama ing Set Sepur Nasional DMU Anatolian, lan kita melu ing drive test. Kecepatan sepur produksi domestik sing ora obah tanpa nutup lawang, bisa tekan 140 kilometer saben jam. Sepur sing menehi transportasi cepet, trep lan nyaman ing antarane kutha-kutha ing cedhak bakal rampung ing jam 5.5. Aku pengin provinsi kita dadi apik. "

Anadolu DMU National Train Set test drive Usak sajrone Gubernur Funda Kocabıyık, Wakil Gubernur Meral Batı Demirbaş, Hüseyin Demirbaş, Gubernur Banaz Oğuz Alp Çağlar, Gubernur Distrik Eşme Murat Özdemir, Gubernur Komersial Wilayah Gubarmia Manager Mesut Gezer, TCDD Transportation Inc. Pangurus Daerah Izmir Habil Emir lan pejabat liyane melu.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar