Staf Metro Istanbul Reunit Penumpang Kurang Upaya kanggo Kulawarga

Staff metro istanbul nggabungake kulawarga kulawarga penumpang sing ora duwe cacat
Staff metro istanbul nggabungake kulawarga kulawarga penumpang sing ora duwe cacat

Staf Metro Istanbul Reunit Penumpang Kurang Upaya Kanggo Keluarga. Staff IMM, penumpang cacat ing stasiun sepur dinuga pindhah menyang kulawargane kanthi ngubungi putra sing dikirim. Persentasi penumpang cacat kaping 50 4 wis ilang.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) wis nggawa penumpang cacat menyang kulawargane. Acara kasebut ditindakake nalika dina Selasa, Oktober 8 Selasa ing stasiun Pemisahan Fountain M2019 Kadıköy-Tavşantepe Metro Line Istanbul Metropolitan Munisipalitas Metro Istanbul.

Petugas keamanan ngerteni prilaku penumpang lan ngubungi dheweke. Cengiz Karabacak, sing angel ujaran lan sing duwe cacat kertu 50, dheweke digawa menyang stasiun stasiun lan dadi tuan rumah. Rama Karabacak putrane Ramazan Karabacak dihubungi informasi sing ditampa.

4 IS HARI ING PALING…

Ramazan Karabacak, sing manggon ing Aksaray, ngandhani bapakne yen 4 wis ora ilang. Tim polisi menehi informasi manawa Cengiz Karabacak ora duwe rekaman pidana lan pengin.

Ndhuwur, Giger Çelebi, petugas keamanan pribadi ing Stesen Air Pancuran Ayrılık, njupuk tiket bis menyang Dudullu, warga cacat, supaya bali menyang kampung halaman.

Cengiz Karabacak, Aksaray'a akrab ing bis sing padha lan diwenehake marang tanggane. Putrane Karabacak nimbali Giger Çelebi lan ujar manawa bapake wis mulih kanthi slamet lan matur nuwun amarga kasengsem.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar