Ganti Transformasi Dianggo ing Altınkayı Boulevard

Studi pangowahan transformasi pertukaran altinkayisi diwiwiti
Studi pangowahan transformasi pertukaran altinkayisi diwiwiti

Perbandaran Metropolitan Malatya aktif ing owah-owahan, transformasi lan renovasi kerja ing Golden Apricot Boulevard, sing dadi boulevard paling gedhe ing Malatya, sing ngubungake Tecde menyang simpang Maşti.

Dawane 3.3 kilometer, jembar meter 50 ing Jalan Natal Apricot sadurunge bagean 1.1 kilometer menyang papan sing bisa digunakake ing Metropolitan Munisipalitas, bagean 2.2 kilometer isih wiwit kerja-kerja paving.

Walikota Metropolitan Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard lan nggawe pangamatan, nggawe pratelan babagan pakaryan sing bakal ditindakake. Wakil Sekretaris Umum Latif Okyay lan sawetara kepala departemen lan manajer cabang ngiringi wisata kasebut.

Mehmet Mert, Kepala Dinas Konstruksi Struktur Dalan lan Infrastruktur, nyatakake mula kerja ing Golden Apricot Boulevard sing minangka salah sawijining dalan sing paling sering digunakake ing Malatya ing babagan kendharaan kendaraan wiwit dina dibukak. Saiki kita nindakake seri PMT sadurunge aspal. 2.2 bakal mbukak lalu lintas nalika awan. "

Gürkan: boulevard kita bakal duwe tampilan sing luwih apik sawise landskap

Walikota Selahattin Gürkan nerangake manawa dheweke wis miwiti nggarap Boulevard Emas Apricot ing Malatya lan ujar, ık We ngrancang cara boulevard minangka pamitan 3 lan kedatangan 3. Sanalika 15 dina, kita bakal ngrampungake aspal ing kene. Kita sensitif awal karya lan wektu kanggo ngrampungake. Amarga ora pengin warga negara kena pengaruh ing panliten kasebut, kita sensitif masalah iki. Sidewalk, lampu, lanskap, kerja medium-median bakal diwiwiti. Kita nggarap tanduran wit sing ora butuh banyu akeh ing tengah tengah. Boulevard kita bakal duwe tampilan sing luwih apik karo landskap. "

Yen kabeh dalan ing wilayah iki wis rampung, warga kita bakal kepenak banget

Menehi negesake manawa Boulevard Emas bakal disambungake menyang Saray Bosna Street lan disambungake menyang Fahri Kayahan Boulevard, Walikota Gürkan ujar, "Boulevard kita gabung karo Mıhlıdut Street. Kanggo nggawe aliran lalu lintas luwih sehat, kita nggawe persimpangan sing apik ing prapatan saka Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut. Sumbu paling gedhe ing wilayah kasebut yaiku Golden Apricot, nalika kita sambungake karo Saray Bosna Street sing dibukak ing sisih kulon, kita bakal duwe cara anyar ing arah sisih wétan-kulon. Iki bakal nggampangake lalu lintas kutha kanthi sisih kulon dalan ring. Boulevard kita uga salah sawijining koneksi utama dalan Selatan Belt. Yen kabeh dalan ing wilayah iki wis rampung, warga kita bakal kepenak banget ”.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.