Manajemen Kualitas, Lingkungan, Energi lan OHS TÜDEMSAŞ sing Sukses

Tenaga lingkungan kualitas manajemen tudemsasin lan sukses karya sukses
Tenaga lingkungan kualitas manajemen tudemsasin lan sukses karya sukses

Institut Standards Turki (TSE) Koordinator Wilayah Kayseri saka audit sistem manajemen kualitas perusahaan kita ditindakake. Ing rapat evaluasi sing ditindakake sawise audit, nyatakake manawa perusahaan kita nampilake manajemen sing sukses ing babagan kualitas, lingkungan, energi, kesehatan lan keamanan pekerjaan.

Sistem Manajemen Kualitas TS-ISO-EN-9001, Sistem Manajemen Lingkungan Hidup TS-ISO-EN 14001, Sistem Manajemen Tenaga Energi TS-EN-ISO 50001 lan TSE-OHSAS 18001 Kesehatan lan Kesehatan Pekerjaan Audit Sistem Manajemen Keamanan dileksanakake. Ing pungkasan audit, rapat evaluasi dianakake karo partisipasi Manajer Umum Mehmet Başoğlu lan juru kunci TÜDEMSAŞ lan juru audit Koordinasi Wilayah TSE Kayseri. Ing patemon kasebut, nyatakake manawa sistem manajemen ing perusahaan kita bisa digunakake kanthi sukses.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.