Indigenous traksi Transformer karo yuta Euros kanggo tetep ing Turki

Turkiyede mayuta-yuta Euros kanggo tetep karo trafo warga doyo tarik
Turkiyede mayuta-yuta Euros kanggo tetep karo trafo warga doyo tarik

Metro Istanbul sadhar babagan proyek produksi traksi transformer domestik sing bakal menehi energi menyang metro lan tramra. Mangkono, jutaan euro bakal tetep ana ing wates negara kasebut.

Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul Subway tambahan saka Istanbul, loro ngetung sukses utama kanggo ekonomi Turki. Company; wis sadhar proyek produksi trafo daya tarik sing menehi energi kanggo kendharaan sing digunakake ing jalur metro, trem lan ril. Ing pungkasan wulan September, proyek produksi kanggo produksi trafo ing Metro Istanbul ing 2017 diwiwiti kanggo nambah persentase 3 kanthi dhasar transformer lan rasio nol ing basis saka trafo pigura tarik. 2 unit pengubah M1 Yenikapı-Atatürk Bandara ditugasake ing substitusi Belpa lan miwiti ngladeni.

Produksi pisanan ing kapasitas ing Turki ...

Sistem transformasi traksi sing digunakake ing garis-garis Metro Istanbul wis diwenehake saka perusahaan sing asale saka Italia, Jerman lan Spanyol. investigating potensial kanggo produksi ing rembugan karo perusahaan lokal 2017 Metro Istanbul, asil ujian ing persetujuan tenan karo The Inc. pisanan ing domestik 3.3 MVA daya trafo doyo tarik mlebu kontrak kanggo produksi ing Turki.

Rega saka 2 176 ewu euro…

Metro Istanbul nyedhiyakake lingkungan kerja kanthi nyengkuyung karo perusahaan manufaktur kanthi pengalaman sistem ril, lan perusahaan kasebut menehi kompresor tanpa biaya gratis ing lapangan kasebut. Adhedhasar rega tuku kepungkur, nilai pasar unit 2 MVA trafo yaiku 3.3 euro. Ngelingi manawa jumlah regane transformer ing garis metro M176.292 kira-kira udakara 7 euro, yen trafo traction domestik digunakake ing negara kita, produk sing bernilai jutaan euro bakal diwenehake sacara domestik ing taun-taun kepungkur.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.