Konstruksi Railway Speed ​​Adana Gaziantep Digarap Kemajuan

adana gaziantep konstruksi sepur cepet mlaku
adana gaziantep konstruksi sepur cepet mlaku

M. Cahit Turhan, Menteri transportasi lan Infrastruktur, negesake manawa karya konstruksi terus kanggo Projek Railway Adana-Osmaniye-Gaziantep sing dawane 236 kilometer.

Turhan, "2023 karo proyek sing direncanakake bakal rampung ing Adana lan Gaziantep wektu lelungan antarane 5 jam 23 menit 1 menit 30 bakal tiba."

Turhan ngandhani manawa konstruksi 242 kilometer Sivas-Erzincan High Speed ​​Railway Project, yaiku lampahing koridor wétan-kulon, ditindakake ing rong bagean yaiku Sivas-Zara lan Zara-Erzincan. ing proses persiapan proses tender.

Turhan, Sivas-Erzincan Line Railway Line Kars-Tbilisi-Baku Railway Project bakal diwenehake kanthi nyatakake sesambungan kasebut, saengga kebangkitan ing dalan Sutra bersejarah, ujare.

Yerköy-Kayseri Projek YHT 142 kilometer menyang garis konstruksi nganti akhir taun iki bakal adhedhasar finansial sing diwenehake Turhan, ujar manawa proyek kasebut wis rampung kanggo rampung ing 2025'te.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar