AFRAY Rampung Ukur, Proyek Tender

afrayda etut babagan tender proyek
afrayda etut babagan tender proyek

Walikota Mehmet Zeybek'in AFRAY proyek, yaiku salah sawijining janji inisiatif pemilihan lan pasinaon menehi asil positif. Walikota Zeybek ngandhani ODAK babagan iki, "tender proyek AFRAY bakal ditindakake ing wulan Oktober. Aku seneng nuduhake Injil iki karo warga negari. "

Salah sawijining masalah paling gedhe ing pusat kutha Afyonkarahisar, yaiku salah sawijining janji janji Walikota Mehmet Zeybek kanggo nyegah transportasi lan kemacetan lalu lintas, proyek AFRAY terus ditindakake kanthi cepet.

afrayda etut babagan tender proyek
afrayda etut babagan tender proyek

180 HARI ING JAWA

Proyek AFRAY, sing bakal ditindakake bareng karo TCDD, wis diatur dening Direktorat Umum Afyonkarahisar 7. 680 ewu TL dikirim menyang Direktorat Daerah kanggo proyek sinau. Sinau babagan sinau babagan proyek AFRAY rampung karo dhuwit iki. Walikota Mehmet Zeybek, sing ngandhani AFRAY manawa tender kanggo proyek kasebut bakal ditindakake ing 22 Oktober, ujar: AF AFRAY, sing dadi janji pamilihan saya, wis tekan tahap kaping loro saka karya kasebut. Perusahaan Pengeboran 22 bakal menang tender kanggo proyek sing bakal dianakake Direktorat Wilayah TCDD7 ing wulan Oktober. bakal nemtokake sangu konstruksi AFRAY ing 180 kanthi biaya rute, utamane survey lemah. AFRAY's TCDD 2020 ing 7. Bakal rampung dening Direktorat Wilayah. " (KANGOO/ Ahmet Sarlık)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.