Afyonkarahisarlı Tiny Sinau Railways

afyonkarahisarli minis sinau kereta api
afyonkarahisarli minis sinau kereta api

TCDD 7. Stasiun Sepur Direktorat Daerah, Musieum, kunjungan stasiun Sepur lan garis Muselles kanggo perjalanan sepur sing cendhak saka Direktorat Sekolah ing Afyonkarahisar njaluk perjalanan sajrone seminggu kepungkur protokol sing ditandatangani karo Direktorat Pendhidhikan Nasional.

Siswa sekolah disambut dening pejabat TCDD ing lawang Stasion Ali Çetinkaya ing pengawasan guru lan wong tuwa siswa sing melu ing perjalanan lan presentasi stasiun sing dibutuhake digawe miturut level kelas (ruang tunggu, kantor tiket, platform dipatèni lan garis pendekatan dll).

Sawise wisata musium, klompok siswa digawa menyang platform penumpang lan mobil penumpang, sing wis siyap kanggo kreta, wis dikenalake ing gerbong kanthi njlentrehake aturan asrama lan para siswa diwenehi pengalaman lelungan sepur cendhak ing garis ijin. Sawise numpak sepur sing cendhak, klompok siswa ngandhani aturan pendaratan sing dibutuhake saka gerbong penumpang menyang platform lan nyedhiyakake pendhapat sing aman menyang stasiun Ali Çetinkaya. Siswa bisa santai lan seneng-seneng ing papan asli stasiun sepur, ing Taman Wagon Café Country. TCDD 7. Direktur Daerah Adem Sivri nampa klompok siswa ing kantor dheweke lan ngobrol karo para siswa babagan kegiatan lan proyek rute kasebut lan njawab pitakon saka para siswa.

TCDD 7. Minangka Direktur Daerah Adem Sivri TCDD, dheweke negesake manawa lelungan kasebut menehi pengalaman sepur kanggo para siswa minangka sarana transportasi, pengenal ril lan sinau aturan sepur nalika umure.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar