Nganggo Pembaruan Ril ing Subway Ankara

rel subway ankara dianyari
rel subway ankara dianyari

Perbandaran Ankara Metropolitan nganyari maneh ril utawa klambi ing Ankara Metro.

Terus karya pangopènan, ndandani lan ndandani ing saindenging ibukutha, Direktorat Umum EGO Departemen Rail System njupuk langkah-langkah kanggo njamin transportasi nyaman lan keamanan warga sing ora diganggu.

RAIL TUKANG ANTARA AKKÖPRÜ-İVEDİK STATIONS

Stasiun Ankara Metro Akköprü-Ivedik ing antarané rel 250 meter dawa wiwit ngganti pakaryan Departemen Sistem Rail, karya welding ing antarane jam 01.00-05.00.

Kanthi ngrampungake panggantos ril sing wis dienggo, watesan kacepetan sing ana ing wilayah kasebut bakal diilangi lan wektu lelungan penumpang bakal dikurangi kira-kira menit 1.

Pangowahan ril antara Akköprü lan Stasiun Ivedik direncanakake supaya rampung ing 28 Oktober.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar