Antalya bakal nemoni Monorail lan Metro

antalya bakal ketemu karo monorail lan metro
antalya bakal ketemu karo monorail lan metro

Ketua Penasehat Walikota Metropolitan Antalya, nyatakake yen dheweke rencana nggawe monorel ing antarane stadion Liman lan Antalyaspor. Cem Oguz, "Yen kita nemokake sumber saka stadion ing sisih kulon bagean Kundu 16 kilometer rencana subway," ujare. Oguz, Hop On Hop Off bis rong tingkat disebut pengin ngenalake.

Dr. Cem Oğuz
Dr. Cem Oğuz

Ketua Penasihat Walikota Antalya Metropolitan, Ketua Dewan Direksi lan Anggota Dewan Teknisi Sipil (IMO) Dewan Keahlian. Cem Oguz, IMO Antalya Branch "Kabeh babagan Antalya gerçekleştir menehi wawancara. Minangka munisipalitas, dheweke bakal nindakake pakaryan ing mangsa ngarep lan mindhah informasi menyang para peserta babagan Oguz, monalail Antalya lan metro bakal diwartakake karo kabar apik, Tünektepe'nin ujar dibalekake. Sawetara arkitek lan insinyur sipil, uga Presiden ANSİAD Akın Akıncı, Presiden Cabang JMO Antalya Bayram Ali Çeltik, Presiden HAKMO Ufuk Sönmez, Engineers Landscape Chamber Lokman Atasoy lan Presiden ASMO Emrullah Tayfun Çavdar uga rawuh ing rapat kasebut.

X 5 PROVINCE BIG IN POPULATION ”

2 yuta 426 ewu warga Antalya, 20 ewu 177 kothak meter persagi, 640 kilometer pesisir, distrik 19 lan tetanggan 913 wis narik perhatian. Cem Oguz, 5 ing babagan populasi, 4 ing babagan jumlah kendharaan lan motor ing syarat-syarat nomer 2'nci narik kawigaten propinsi sing amba. Menyangake manawa populasi Antalya nambah kaping 2 saben taun, Oguz ujar manawa ora gampang ngatur. 16 yuta turis sing ngelingi tujuan taun kepungkur, 14 yuta turis teka kanggo nyathet Oguz, 2.5 yuta wong liwat jumlah populasi 14 yuta ngetokake beban gedhe ing kutha kasebut.

"ANTALYA KANGGO TANPA PROJEK CRAZY"

Oguz ujar manawa dheweke nemokake kesempatan kasebut minangka praktisi babagan apa sing kudu ditindakake kanggo Antalya sing apik, lan ujar manawa Walikota Muhittin Böcek nyedhiyakake dhukungan sing dibutuhake. Oğuz nyatakake slogan Böcek Biz Kita nindakake bebarengan "lan ujar, içerisinde Kita bakal netepi slogan iki ing proses sing bakal teka. Bebarengan, kanthi pikiran sing umum, kita bakal nemokake solusi sing tepat bebarengan. Kita kudu nggawa proyek menyang Antalya tanpa sumber daya umum. Antalya butuh iki. Antalya ora butuh proyek edan. Ana kutha sing bakal seneng, lan bisa urip kanthi tentrem. "

"KANGGOAN 6 BILLION 200 JUTA LIRA"

Pamilihan 2014 kanthi implementasine UU ing saindenging kutha, ngelingake Oguz, nyatakake yen kutha metropolitan ora puas karo aplikasi iki. "30 Metropolitan duwe beban utang sing serius," ujare Oguz, Munisipal Metropolitan Antalya uga ngelingake yen utang 6 milyar 200 yuta kilogram.

"REQUIRES GOOD EDITING"

Oğuz ujar manawa sistem infrastruktur, rencana kutha lan manajemen kudu dibangun kanthi becik lan nggarisake manawa tugas paling gedhe ing babagan iki yaiku pamrentah lokal. Oğuz ujar manawa transportasi kutha minangka masalah gedhe lan ujar, san Yen sampeyan ora bisa ngrancang dalan lan arteri utama, transportasi kutha dadi masalah paling gedhe. Sampeyan kudu mbangun sumber daya banyu, manajemen aliran banyu lan bendungan. Isih nggawa banyu ngombe Antalya saka Manavgat utawa Karacaören? Kita lagi ngrembug banyu soko njero lemah. Banyu ngombe ngupaya solusi ing proses sing bakal teka. Sistem kalen luwih anyar. Banyu udan dadi masalah gedhe. Dheweke kudu dikelola kanthi becik. Manajemen sampah padat kudu ditindakake kanthi apik. Jaringan distribusi energi kudu disusun kanthi apik. Olahan kudu digawe kanggo bencana alam. Apa dheweke wis apik kanthi nyunting ing wektu iki? Mikir babagan iki ..

"Kita bakal ngetrapake modhél Kemajuan LOKAL H

Oğuz negesake manawa masarakat Antalya menehi tugas kanggo nggawe kutha kanthi rencana sing dirancang, aturan lan identitas lan ujar: lad We designed the 77 project in this roof. Kita ngrancang nambah kualitas lan standar urip. Kita bakal ngetrapake model pangembangan lokal. Kita ngrancang ngatasi masalah sing durung suwe ditliti. "

"PROVINS SMALL bakal didadekake ing ANTALYA"

Oguz nyathet manawa area sing bakal ana konstruksi anyar ing Antalya kudu direncanakake lan ditindakake kanthi teliti lan ngelingake babagan transformasi kutha ing Kepezalti-Santral. Oguz ujar manawa realisasi fisik sekitar 65, lan konstruksi kasebut bakal rampung sajrone taun. Oguz ujar manawa ana kira-kira 1 ewu wong sing manggon ing kono.Dönüşüm Ana transformasi ing 70 ewu hektar ing lingkungan 19 Kepez. Kırcami 2 minangka area hektar. Churn menyang area hektar 1500. Wilayah hektar 1400 ing Konyaalti ing posisi zoning aplikasi bakal ditindakake lan pedunung bakal urip. Provinsi cilik bakal dibangun ing Antalya. Masalah prasarana tanpa ngrampungake zone ing kene nggawa masalah gedhe. Kita kudu ngrampungake iki ".

"ING NGANGGO 290 ING TANGGIH"

Miturut data 2017, ana ewu struktur 290 ing Antalya, Oguz, Kepez, Konyaalti lan Muratpasa nyatakake yen ana sekitar 125 ewu bangunan. Ngerteni yen 42 persen struktur yaiku 15 taunan, 31 persen 16-30 taunan, 27 persen 30 taun lan luwih, Oğuz ujar yen 3 kira-kira ngrampungake umur ekonomi 1 lan ujar "Kualitas bangunan yaiku 28 persen yüzde. ing kahanan miskin. Persen 34 moderat lan persen 38 apik. "

"RANCANGAN MASTER INGGRIS ING GRATIS"

Oğuz nyatakake yen transformasi kutha ing 2013 ditindakake kanthi demolisi lan bangunan 10 ewu entuk manfaat saka UU Transformasi Urban. Ing skop rekonstruksi perdamaian 160 ewu dokumen pendaftaran bangunan diwenehake Oguz nyatakake, 110 ewu bangunan entuk manfaat saka rekonstruksi tentrem, ujare. 160 ewu bangunan sing entuk manfaat saka transformasi kutha diblokir ing ngarepe Oguz, zoning perdamaian lan hukum transformasi kutha bertepatan karo rencana master bakal ditindakake kanthi sia-sia, ujare. Oguz, "akeh dhuwit bakal dihabisake, nanging ing praktike minangka rencana bakal ngadeg ing ngarep kita ora nindakake apa-apa," ujare.

TANPA TANPA LANJONG lan HEPP

Ngomong yen salah kanggo menehi lisensi watu lan tambang ing kutha pariwisata Antalya, Oğuz nyatakake salah yen nggawe 8 HEPPs ing teh sanajan dhukung minangka insinyur. Oguz, Ladang Pertanian, Wilayah Tenun, kuburan lan sitrus ing kutha kasebut bisa dilindhungi wilayah kasebut, ujare.

"Kita KANGGO UNTUK TANGGAL WARNA"

6.5 kilometer menyang segara ing Antalya, 4 kilometer Pantai Konyaalti lan Pantai Lara iku ora pati jelas, "Kita kudu nglindhungi pesisir iki," ujare amarga saka erosane pesisir amarga proyek kasebut bakal ilang risiko pesisir Konyaalti. Oguz uga nyatakake yen ora butuh port pelayaran ing pesisir Lara.

"8 BULAN 12 JUTA LIRA SPENT TO KONYAALTI BEACH"

Proyek pesisir Konyaalti Pantai 254 yuta ngentekake perhatian menyang Oguz, Proyek Boğaçayı uga nglaporake 131 yuta pon. Reresik, pangopènan, pangopènan, ndandani, keamanan, bahan-bahan reresik, kayata ngandhani yen biaya kotamadya, Oguz, pesisir Konyaalti 8 saben wulan dolar 12.

JUNCTION UNIVERSITI MELTEM

Nggambarake yen masalah transportasi kutha bisa ditanggulangi kanthi rencana transportasi, dalan dalan, perbaikan transportasi umum lan sistem transportasi cerdas, Oğuz ujar manawa dheweke bakal nyiapake rencana transportasi sing saben wong pas. Oğuz ujar manawa lalu lintas kasebut bakal ngeculake dalan-dalan cincin, dalan cincin Kulon, Lor-Lor lan Lor bakal menehi kontribusi gedhe kanggo transportasi kutha, ujare. Duraliler, Industri Baru lan Uncali ngetrapake karya persimpangan bakal diwiwiti kanthi cepet nuduhake yen Oguz, sistem rel tahap 3'ncü sing kudu ngrampungake interaksi ing antarane Universitas lan Meltem. Oguz, sawise persimpangan Meltemdaki Antalyaspor bakal ditutup ujar. Oguz ujar yen dheweke bakal nindakake sentuhan cilik, Street Kedaulatan Nasional lan Ataturk Street bakal ngganti jalur sepeda, ujare.

MONORAY lan METRO PLAN

Oguz ujar manawa rencana nggawe monorail saka port menyang stadion lan medhia tengah, ak Yen kita nemokake sumber, kita duwe rencana subway ing bagean 16 kilometer saka stadium ing sisih kulon lan Kundu ”. Oguz, Antalya, Sarısu, mobil kabel lan Air terjun Duden ing antarane bis rong tingkat sing diarani Hop On Hop Off ujar.

MUNGSURAN NGANGGO INGGU KOMPLEX

32 tender sadurunge pemilihan digawe kanthi ngelingake manawa sawetara proyek wis dibatalake kanthi nyatakake Oguz nyatakake yen proyek Kınık Hali nyatakake yen 505 yuta pound. Garasi Wétan lan stadion lawas ing lapangan proyek, komplek musium meh rampung yen ujar Oguz, Dewan Olahraga Indoor Ataturk ujar kudu mutusake.

"TÜNEKTEPE KANGGO SAIKI

Oğuz ujar manawa Tünektepe bakal bali menyang negarane lan ujar, uz We are bali Tünektepe menyang negara sing kepungkur. Kita bakal ngaktifake carousel bali menyang identitas lawas. Proyek wis siyap. Yaiku papan sing apik kanggo digunakake.

"SARISU ING MUNIKIPALITI"

Oğuz ujar manawa Sarısu diwenehake menyang Perbandaran Metropolitan Antalya nganti 2029 lan investasi kira-kira 15 yuta kilogram dinyatakake. "Protokol transisi saka tlatah promenade C-jinis menyang area promenade D-jinis dibatalake ing taun 3, nanging protokol kasebut dianyari maneh sajrone pirang-pirang taun. Kamentrian kepengin ngetrenake angka kanthi metode tender. Metropolitan nggawe investasi ing kana. Sampeyan kudu dilakokno. Presiden kita ketemu karo Menteri. Aku rumangsa bakal terus. Sarısu dadi tanggung jawab ing kotamadya ”.

"KAMI KANGGO"

Oguz nyatakake yen implementasine tabungan ing kotamadya kasebut, ujar: "Sumber kasebut saiki nyilih lan nyimpen. Kita saiki nyimpen. Bunder tabungan serius ditanggepi. Kanggo entuk manfaat kanggo masarakat, kita bakal ngliwati proses iki kanthi proyek murah. Kita bakal nggawe investasi sing tepat. "

KULIT GATE

Sawise ujaran saka Mustafa Balci, Presiden Cabang IMO Antalya. Cem Oğuz ditawakake plakat. Wawancara kasebut rampung kanthi moto foto kolektif. (Antalyasonhab punika)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.