Arsitek lan Insinyur Ngandhakake Kita Nglanggar Proyek Teleferik Sapanca

Arsitek lan Insinyur Ngandhakake Kita Nglanggar Proyek Teleferik Sapanca
Arsitek lan Insinyur Ngandhakake Kita Nglanggar Proyek Teleferik Sapanca

Perwakilan kamar insinyur lan arsitek ing Sakarya ketemu karo wakil perusahaan sing nglakokake proyek ropeway ing Sapanca

Proyek ropeway ing Kırkpınar Kejiranan, sing diputusake ing Kabupaten Sapanca sajrone jaman administrasi sadurunge, wis ana ing agenda umum kanggo sawetara wektu. Bursa Teleferik AŞ, sing menang karo tender kasebut, dipertemoni karo reaksi masarakat ing wilayah kasebut lan organisasi non-pemerintah.

Salim Aydın, Perwakilan Provinsi Chamber of Engineers Provinsi Gabungan Gabungan karo TMMOB (Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects), Hüsnü Gürpınar, Presiden Perpustakaan Dewan Sakarya Sipil Siprus, Sami Kafadar, Perwakilan Daerah Sakarya ing Dewan Arsitek, atas jenenge Turgay Demirgövde ing Mandacı; Dheweke duwe rapat karo Burhan Özgümüş saka Bursa Teleferik A.Ş.

Sawise panjalukan perusahaan kasebut, Burhan Özgümüş, pejabat perusahaan, pisanan ngomong ing rapat sing dianakake ing wakil provinsi Chamber of Mechanical Engineers.

pembayaran

Özgümüş nerangake rincian proses pengadaan nganti saiki, lan ujar manawa 80% pambayaran sing digawe menyang Munisipal Sapanca digawe.

Tanpa ndeleng papan kasebut

Özgümüş nyatakake yen dheweke mlebu laporan kiriman tanpa ndeleng papan kasebut, nanging ora bisa miwiti karya kasebut; alesan kanggo iki yaiku Walikota anyar samesthine bakal njupuk kursi kotamadya, ujare.

GAMPANG TENDER

Wakil Kamar Mekanikal Mesin ing provinsi Salim, Kartepe lan Sapanca Kırkpınar lelang takon nomer perusahaan sing melu proses kasebut.
Pejabat perusahaan, pitakonan iki; Ing sawetoro wektu, 2 minangka pirang-pirang wulan lan file tender, jumlah perusahaan 4, nomer perusahaan sing mlebu ing 1 tender, manawa dheweke dhewe nanggapi kanthi ujar.

KITA KANGGO DI POIK INI

Dewan wakil mesin Engineer Provinsi ing rapat kasebut, informasi ing ngisor iki babagan lampahing rapat kasebut diwenehake:
Teknik Secara teknis nyatakake manawa pilihan lokasi proyek iki salah. Yen dijaluk, nyatakake yen dheweke bakal menehi dhukungan lengkap kanggo sinau proyek anyar kanthi nemtokake lokasi alternatif sing bakal entuk manfaat kanggo masarakat lan kutha kasebut tanpa gawe piala keseimbangan ekologis. Kesatuan Kesatuan Arsitek Turki lan Engineer Minangka komponen Sakarya, dheweke nentang negara saiki. kontraktor kasebut menehi kabar babagan tekad lan matur nuwun kanggo rapat kasebut. "(Sakarya Yenihaber)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.