ARUS Makili Negara Kita ing Sistem Sistem Ril Ferroviara

arus ferroviara makili negara kita ing sistem sistem ril
arus ferroviara makili negara kita ing sistem sistem ril

Anggota dewan direktur Asosiasi Sistem Rail Eropa (ERCI) Klompok Sistem Railololitis (ARUS) nggantosi negara kita ing Ferroviara Rail Systems Fair sing dianakake ing Milan, Italia.

Koordinator Kluster Sistem Anadolu Rail Ilhami Pektas ngendika sajrone pratelan; Fer Kita makili negara kita minangka anggota Dewan Persatuan Sistem Rail Eropa (ERCI) ing Ferroviara Rail Systems Fair sing dianakake ing Milan, Italia. Uni System Railway Eropah (ERC), ing negara Eropah melu, kalebu Turkey 16 14 makaryakke minangka unit saka Division Rail Systems. Ing rapat dewan, rapat 2020, acara, proyek Cosme lan Peres, upacara penghargaan lan sapanunggalane. We sarujuk. Arus saka Turki, iku Ditecf saka Italia, bebarengan karo Spanyol railgruop kita mutusaké kanggo miwiti project Cosme.

Kanthi upacara penghargaan sing dianakake sawise rapat, kita menehi penghargaan kanggo proyek 2019, sing dianggep minangka penghargaan kasebut ing 3. Mugi taun sabanjuré bakal nggawa penghargaan saka Turki. "Ngandika.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.