Asil tender kanggo Konya Metro

asil konya subway konya
asil konya subway konya

Konya metro phase pisanan saka tender ing Oktober 2 2019 ana ing Ankara, Turkey, dening adoh paling konsisten "uleman" iki digawe ing bentuk prosedur lan tanpa kabar.

Adı Konya Necmettin Erbakan University Meram Municipality Light Rail (Ring Hrs) Konstruksi Garis lan Sistem Elektromekanika Nyedhiyani lan Instalasi lan Komisi Komisi 1.Otum adı.

Enem perusahaan diundang tender, telung perusahaan utawa mitra bisnis sing ditawakake.

1-China National Machinery (CMC) + Stonwork: 1 milyar 196 yuta 499 ewu 923 Euro, 29 sen

2-Kolin Construction + Konstruksi Kalyon: 1 milyar 205 yuta 456 ewu 553 Euro, 13 sen

Konstruksi 3-Cengiz: 1 milyar 232 yuta 619 ewu 236 Euro, 83 sen

1. LANGKAH NEU-MERAM MUNICIPALITY Line

Tahap pertama saka Konya Metro tender; Universitas Necmettin Erbakan, Dalan Cincin Beyşehir, Gedhung Stasiun Anyar, Fatah, Ahmet Özcan lan 21,1 kilometer saka Chechnya Avenue nganti Meram Municipality.

2. LANGKAH MANGSA LAKON CAMPUS

Banjur 2 bakal ditindakake. Tahap kasebut bakal kalebu njupuk garis Alaaddin lan Kampus ing njero lemah. Konya Metro kabeh bakal dibangun ing lemah. Bakal ana wektu perjalanan 35 menit wiwit wiwitan nganti pungkasan. Investasi 1 milyar bakal diwujudake kanggo metro Konya.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.