Atabey Ferry Road Ditambahi lan Diaspal

atabey cara feri loro dadi gedhe lan paving
atabey cara feri loro dadi gedhe lan paving

Munisipalitas Metropolitan Malatya ngrampungake karya ekspansi lan pethikan ing Battalgazi Atabey İskele.

Saliyane karya dalan anyar, papan pemulihan dalan sing ana lan standar sing ditindakake dening Metropolitan Municipality, ing wilayah Old Malatya Atabey Ferry Port wis nggawe dalan luwih aman lan luwih apik.

Jalan kelompok 9 kilometer dawa sing nyambung dalan piala menyang Battalgazi saka ambane meter 5 menyang jembar meter 9, nutupi dalan klompok kanthi aspal panas sajrone ruang kerja superstruktur.

Supaya luwih gampang nggayuh panggonan sing saya ganti amarga kenaikan lan mudhun banyu, Munisipal uga nggawe garis kerja ing kabeh dalan Munisipalitas sing mbukak dalan anyar 500 meter ing cedhak taman kasebut.

Walikota Selahattin Gürkan ketemu karo warga Atabey Pier. Sekretaris Jenderal Metropolitan Cemal Noğay lan sawetara kepala departemen lan manajer cabang uga melu ing perjalanan kasebut.

Ferry Road minangka salah sawijining kendharaan penting antara Malatya lan Baskil.

Walikota Selahattin Gürkan, sing nyatakake yen klompok kasebut minangka dalan sing paling akeh digunakake ing wilayah kasebut babagan watesan lalu lintas, ujar manawa Atabey Pier lan dalan klompok minangka salah sawijining kendharaan transportasi penting sing diwenehake ing antarane distrik Baskil Elazığ lan Malatya.

Nerangake manawa hubungan wong Baskil karo Malatya kuwat banget, Walikota Gürkan ujar, "Sanajan distrik Baskil disambungake karo Elazığ, luwih cedhak karo Malatya. Ora ana bedane apa sosial utawa komersial, kabeh ditampa saka Malatya. Jalur klompok kita minangka jalur sing angel lan warga kita ngalami kesulitan teka ing kene. Minangka Metropolitan Municipality, kita nggawe ekspansi dalan kanthi wektu sing cendhak lan banjur nutupi dalan kanthi aspal panas. Dina iki, kita seneng babagan umpan balik positif sing ditampa saka para warga babagan kajian iki ..

Thanks kanggo Presiden Gürkan

Warga saka Pelabuhan Ferry Atabey menyang Baskil ngucapake rasa marem karo karya sing wis ditindakake lan matur nuwun kanggo Walikota Selahattin Gürkan. Nyatakake yen negara sadurunge dalan sing sempit lan mbebayani, warga kasebut ujar, "Jalan kasebut bakal dianiaya. Nar sempit dadi masalah kapisah, dalan kasebut minangka masalah kapisah rusak. Pak Selahattin Gürkan, Walikota Perbandaran Metropolitan, nambah dalan. Banjur dibandhingake tampilan ayu. Saiki wong bisa mbukak seneng lan santai. Kita ngaturake matur nuwun kanggo Presiden. "

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.