Bangunan Derelict ing Stasiun Bas Esenler

bangunan derelict ing stasiun bis esenler dirusak
bangunan derelict ing stasiun bis esenler dirusak

Perobakan wilayah sing digunakake ing lantai ngisor Stasiun Bas Esenler, sing dijupuk IMM, wis rampung.

Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM), 9 njupuk ing wulan September 15 Stasiun Bas Demokrasi Juli (Esenler) yaiku ngresiki wilayah sing diabaikan.

Penolakan unit 62, sing ditemtokake kanggo nyegah panggunaan sing ora disengaja ing lantai ngisor stasiun bis lan ngresiki wilayah kasebut, diwiwiti minggu kepungkur. Karya sing ditindakake IMM lan BİMTAŞ, anak perusahaan saka IMM, rampung ing dina Jumuah.

Wilayah sing kabongkar wis diresiki. Sistem kamera lan lampu dipasang kanggo nggawe ruang paling ngisor stasiun bis.

Pangopènan lan pangaturan tetep dilanjut ing stasiun bis, digunakake kanggo liya saka unit lan ditinggalake demolisi bakal diterusake yen demolisi.

Ekrem İmamoğlu, Presiden Istanbul Metropolitan Istanbul, sing nemoni sadurunge njupuk alih stasiun bis ing wulan Juli, nyekseni gambar sing diabaikan lan ala ing lantai ngisor. Bojo lan anak ora bisa dipercaya lan mlebu ing kene ..

Garasi parkir uga ditransfer menyang İSPARK, lantai ngisor, sing ora dilalekake saka reged, dibersihake dening İBB İSTAÇ tim sadurunge, keamanan ing wilayah kasebut diwiwiti dening anak perusahaan İBB İSTGÜVEN lan Polisi İBB.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 12

Kabar Pengadaan: Penyediaan lan Maintenance Sistem Teknologi Informasi

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 12

Kabar Tender: Pengangkutan Penumpang Sepur Sivas Bostankaya nganggo Bus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Tender Pengumuman: Gedung Pekerjaan

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar