Bayındır, Tyre, Ödemiş Station Roads Ferşi works Tender Result

odemis ban ban
odemis ban ban

Tunneling Bayındır, Tirus lan Stasiun Station adsdemiş menyang Sistem Elektrifikasi lan Signalisasi

Railway State Turki. Direktorat Tuku Wilayah lan Kontrol Kontrol Reguler (TCDD) 3 / 2019 kanthi nilai watesan 447258 TL lan anggaran harga 1.132.057,01 TL. ÇEVSAL İNŞAAT MİMARLIK menang tender kanthi penawaran 1.712.943,64 TL. Perusahaan 24, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tandhan empuk kasebut nyemburake garis meter 950 meter lan dalan ferris 1400 meter. Suwene pakaryan yaiku 180 (satus wolung puluh dina) tanggalan saka pangiriman panggonan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar