Nyediakake Layanan Rumah Sakit Gratis ing Bismil

terus menehi layanan rumah sakit gratis
terus menehi layanan rumah sakit gratis

Perbandaran Metropolitan Diyarbakır, kabupaten Bismil, warga masarakat nggunakake kendharaan umum umum 2 rutinitas antar jam 07.00 lan 17.30 layanan rumah sakit terus.

Kotamadya Diyarbakır Metropolitan terus menehi layanan layanan rumah sakit transportasi transportasi 2 ing distrik Bismil ing ngendi warga entuk bathi kanthi gratis. Ing kutha Bismil, bis kutha, sing diwenehake kanggo transportasi gratis warga menyang rumah sakit sing ana ing njaba kutha, terus bisa ngabekti marang warga sanajan ana tuntutan sing salah.

Gubernur Diyarbakir lan Walikota Metropolitan Hasan Basri Güzeloğlu'nun 18 tanggal Januari 2018 nalika kunjungan menyang kutha warga Bismil, bis menyang rumah sakit sing ana ing njaba pusat kutha njaluk transportasi gratis. Selaras karo pandhuane G. Güzeloğlu, gubernur kabupaten lan Wakil Walikota Bismil nandatangani kontrak karo 31 nganti Maret 2019 kanggo transportasi gratis warga menyang wilayah rumah sakit. 31 ing ngendi pemilihan lokal dianakake tanggal Maret 2019, layanan anter jemput gratis wis rampung amarga ora nganyari maneh kontrak minibus.

Bis sing diwenehake menyang Munisipalitas Bismil dening manajemen sadurunge wis ngalami gangguan ing layanan kasebut, amarga dhawuhe Pak Guzeloglu, proses alokasi dibatalake lan transportasi gratis kanggo warga terus dikendhaleni ing Metropolitan Munisipalitas.

Kendaraan mbukak antarane 07.00 lan 17.30

Sawise transfer layanan rumah sakit gratis menyang Metropolitan Municipality, sawetara akun media sosial lan media nggawe tuntutan manawa bis N 2, sing menehi akses gratis menyang rumah sakit ing Bismil, dijupuk dening para wali aman ", adhedhasar tuntutan sing palsu lan ora bener. Nalisir karo upaya nggawe persepsi negatif ing mata kotamadya metropolitan, layanan rumah sakit gratis sing diwenehake terus ngladeni warga Bismilli antarane jam 07.00 lan 17.30.

Thanks kanggo Metropolitan lan Pak Güzeloğlu

Ngomong manawa penting banget kanggo Bismillis nyedhiyakake layanan transportasi gratis menyang rumah sakit, ujare ,zlem, uz Kita seneng banget karo layanan kasebut, alokasi kendaraan gratis kanggo masyarakat kita apik banget kanggo masarakat Bismil "lan matur nuwun kanggo wong sing nyumbang layanan kasebut.

Asmin Inci Dal ujar, otobüs dikandhakake yen bis sing nyedhiyakake transportasi gratis menyang rumah sakit wis dibuwang nanging ora ana kedadeyan. Aku seneng banget karo layanan bus gratis. We would like to thank Metropolitan Munisipalitas lan Gubernur kanggo menehi layanan iki ”.

Sawijining warga sing ora pengin menehi asmane, bugün Ternyata berita sing nyebar ing media sosial saiki dadi ngapusi. Ternyata warga kasebut pindhah saka pusat kutha menyang rumah sakit negara kanthi gratis ..

Wanita sing entuk manfaat transportasi umum kanthi gratis, matur nuwun kanggo panguwasa transportasi gratis amarga angel banget ekonomi.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.