20 Hike menyang Baju Bosphorus lan Tol Lebuh Raya

kreteg sempit lan tol lebaran
kreteg sempit lan tol lebaran

Direktorat Umum Jalan Raya (KGM), dina iki (7 Oktober) dadi efektif minangka persentasi tol lan tol jembatan ngumumake yen kenaikan rata-rata persen 20.

Tol lan dalan jembatan ditambah kanthi rata-rata persentase 7, mula Oktober nganti 20. Bosporus kreteg tol mobil 8 sen 75, Penawaran 10 pensin 50.

Miturut pratelan ditulis saka Direktorat Umum Jalan Raya (KGM), tol kasebut kaya ing ngisor iki: yakın Bayi jarak sing paling cedhak kanggo mobil ditemtokake minangka 3 lira, tambang jarak paling adoh yaiku 30 lira, lan tol mobil jambatan Bosphorus ditemtokake minangka 10,50 lira. 15 Juli Martyrs Bridge lan tarif Tol Fatih Sultan Mehmet kanggo kendaraan rong gandar kanthi gandar jarak kurang saka 3,20 meter, gulungan jarak luwih gedhe tinimbang meter 10 lan 3,20 meter 3,20, 13,50, 3 29,50 kanggo kabeh jinis kendaraan kanthi gandar, 4 lan 5 kanggo kabeh jinis kendharaan kanthi gandarwahe 58,75, 6 lan 78,25 kanggo kendaraan nganggo gandar lan 4,25 kanggo motor.

DIRECTORATE GENERAL ING TANGGAL DIBENAK ING INFLASI PERCENT AGAINST 33

Panjelasan Direktorat Jenderal Umum (KGM) babagan sebab kenaikan, dalan gedhe sing dikendhalekake lan jembatan Bosphorus supaya bisa nglanjutake umur layanan pangopènan pangopènan sing kudu ditindakake, saben taun miturut Indeks Harga Produser (PPI) nyatakake manawa biaya transisi kudu diatur. Pratelan kasebut, 33,64 taun kepungkur sanajan tingkat inflasi wulan 21, sanajan ana biaya transisi tambah.

Ing pratelan kasebut, "jembatan Bosphorus kanggo ndandani pangopènan utama, mundhak rega tenaga kerja lan material lan biaya operasi pangopènan, kanthi nggayuh kelestarian standar dalan supaya njamin kelestarian dalan gedhe lan jembatan, mula prentah kudu nambah tingkat minimal" ujare.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.