Elaun Budget 2020 TÜDEMSAŞ Kudu Ditambah!

Ijin tudemsasin kudune kudu tambah
Ijin tudemsasin kudune kudu tambah

Abdullah Peker, Ketua Hak-Union of Transportation and Railway Employees, nyatakake yen tunjangan sing diwenehake menyang TÜDEMSAŞ kudu ditambahake ing program investasi 2020 taun iki lan yen ora, TÜDEMSAŞ ora bisa ngasilake.

Karyawan Hak-Sen Pengangkutan Abdullah Peker ujar manawa ing pratelan pers yen pitunjuk sing diwenehake menyang Program Pelaburan 2020 kudu ditambahake kanthi cepet, yen ora, TÜDEMSAŞ ora bisa ngasilake. Siji-sijine proyek sing bakal ngrampungake masalah pengangguran Sivas kita yaiku TÜDEMSAŞ nggawe produksi luwih akeh. Peker, sing terus ngetrapake produksi tanpa gangguan wiwit 1934, menehi kontribusi kanggo ekonomi nasional kanthi tingkat sing luwih dhuwur, lan nyatakake yen Direktorat Umum TCDEM, yaiku produksi lan ndandani produksi karpet lan mbenakake TCDD, kudu didhukung sacara lokal lan umume ing Sivas. Kaping pisanan, aku pengin ngundang Menteri Pengangkutan lan organisasi non-pemerintah sing ana ing Sivas kanggo ndhukung timbalane.

Aku nyatakake yen kita wis nyelehake TÜDEMŞAŞ minangka qine qua non asine qua non minangka markas serikat kita. Pakaryan, pejabat lan manajer karo lembaga kasebut bakal teka kanthi luwih dhuwur, tanpa ana wong sing main ing lapangan, tanpa nggawe bahan politik sing ora ana gunane. Wis pirang-pirang taun, aku ora ngasilake proyek kanggo TUDEMSAS utawa media visual lan ditulis sing ora nulis baris karo masarakat utawa lembaga sing ora nganggo rong tembung, muga-muga tulus kabeh bareng kita nyengkuyung TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ, yaiku salah sawijining telu gapura roti Sivasli, kudu diterake ing taun 80 panyiapan. Ankara kudu mirsani TÜDEMSA seriously, lan kita ngarepake usaha saka Menteri Pengangkutan kanggo menehi perhatian luwih akeh marang T toDEMSAŞ. 2020 bakal dadi taun sing angel kanggo TÜDEMSAŞ ing babagan manufaktur lan ndandani. Akibaté, TÜDEMSAŞ bakal tetep dadi Sivaslının lan Sivaslının. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar