Proyek Sepur Kacepetan Bursa Ankara Apa sing kedadeyan? ..

timbalan kayisoglu yht apa sing kedadeyan proyek kasebut
timbalan kayisoglu yht apa sing kedadeyan proyek kasebut

Wakil juru tulis Parlimen CHP Bursa, Anggota Petugas Parlemen Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan'a Bursa Ankara Proyek Sepur Kacepetan Dhuwur-Dhuwur takon babagan rampung.

Altaca Kayışoğlu ngelingake yen pondasi Proyek Sepur Kacepetan Bursa-Ankara dilebokake ing 23 Desember 2012. Meh telung taun wis liwati wiwit 2016. Wong Bursa isih lunga menyang Ankara kanthi dalan. Bursa-Ankara isih jam lima setengah jam. "

Wakil CHP Bursa Nurhayat Altaca Kayışoğlu nggawe pratelan ing ngisor iki babagan masalah kasebut:

Iler Dheweke menehi kabar marang masarakat Bursa kaya-kaya arep menehi kabar apik. Ing 2016, dheweke milih nyasar masarakat Bursa kanthi menehi tanggal anyar tinimbang apa sebabe. 24 Juni Sadurunge pemilihan umum 2018, para parlemen sing menehi keputusan wis nyatakake yen Proyek Sepur Kacepetan Bursa-Ankara bakal rampung ing 2020, kaya 4 wis lali wektu tundha. Nanging, sanajan tingkat realisasi fisik garis Balat-Yenişehir nuduhake manawa ora bisa ngrampungake proyek kasebut ing tanggal kasebut. Kajaba iku, tender kanggo proyek kaping pindho, garis Yenişehir-Bilecik Osmaneli, dibatalake wulan September. "

Altaca Kayışoğlu negesake manawa penting kanggo menehi informasi kanthi bener babagan Bursa-Ankara YHT Project lan ujar, uz Kita nunggu rampung proyek Bursa-Ankara High Speed, sing saiki bali menyang crita ula. Kita ngarepake Mehmet Cahit Turan, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur; Kita mangertos, sampeyan ora bisa netepi tanggal sing sampeyan wenehake paling nyata tanggal ora bakal nyasarake warga. Kanggo tujuan iki, kita nggawa perkara kasebut menyang Parlemen lan takon Menteri Turhan; Kapan proyek Sepur Kacepetan Cepet Bursa-Ankara mungkasi? Konu

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

1 Komentar

  1. Dheweke diarani tanggal pungkasan YHT minangka 2016, banjur 2017,2018,2019 lan 2020. Nanging, 2030 mung bisa mungkasi. Dheweke nyasar Bursa lan ngapusi dheweke.

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.